לידס יונייטד ויתרה על האפשרות להחזיר את מנור סולומון, למרות שניתנה לה הזדמנות לצרפו מחדש בעסקה נוחה יחסית. ב"טים טוק" דיווחו שבמועדון החליטו להתמקד בעמדות אחרות בחלון ההעברות.
סולומון היה מהכוכבים הגדולים של לידס בעונה הקודמת ובלידס קיוו לרכוש אותו בקיץ, אך לאחר שהישראלי ניסה להרשים את תומאס פרנק ולהישאר בטוטנהאם, העולה החדשה החתימה את נואה אוקאפור ממילאן. בהמשך עבר סולומון בהשאלה לוויאריאל, אך בקושי שיחק ועבר בהשאלת משנה לפיורנטינה אתמול (שישי).
על פי הדיווח, גורמים פנו ללידס לקראת חלון ינואר והציעו להחזיר את סולומון למועדון, אך בלידס הבהירו כי אינם מעוניינים במהלך בשלב זה, כחלק משינוי כיוון בבניית הסגל. במקביל, נציגיו של סולומון בדקו עניין גם מול אברטון, ווסטהאם וסנדרלנד, אך ההתעניינות לא הבשילה להצעה ממשית.
ב"טים טוק" דווח שסדר העדיפויות של לידס בחלון הנוכחי מתמקד דווקא בחיזוק החלק האחורי. המעבר של המאמן דניאל פארקה למערך של שלושה בלמים חשף מחסור בעומק, שהוחרף בעקבות פציעתו של ג'ו רודון, שצפוי להיעדר מספר שבועות.
לפי הדיווחים, לידס סימנה כמועמד מוביל לחיזוק ההגנה את בלם אוניון ברלין, דנילו דואקי. הבלם ההולנדי מרשים בבונדסליגה בזכות פיזיות, משחק ראש ונוכחות התקפית במצבים נייחים, כאשר העונה כבר כבש ארבעה שערי ליגה ועוד שניים בגביע הגרמני.
בחלק הקדמי, לידס פתוחה לצירוף שחקן התקפה נוסף – חלוץ או קשר התקפי – אך בשלב זה מדובר בעדיפות משנית.
מה דעתך על הכתבה?