ישראלי שני בליגה האיטלקית: לאחר הצטרפותו של מנור סולומון לפיורנטינה, היום (שישי) הגיע תורו של עומרי גאנדלמן, שחתם באופן רשמי בלצ'ה. הקשר בן ה-25 נרכש מגנט תמורת ארבעה מיליון יורו בתוספת בונוסים, וקיבל חוזה עד קיץ 2029 עם אופציה לשנה נוספת.
כזכור, אתמול דיווח העיתונאי ג'אנלוקה די מארציו על המעבר המתקרב ולאחר מכן הוסיפו בבלגיה כי גאנדלמן כבר עזב את מחנה האימונים של גנט. לצ'ה פרסמה בהמשך הודעה רשמית בנוגע להגעתו של הקשר הישראלי לבדיקות רפואיות בשישי בבוקר, לקראת חתימה במועדון.
גאנדלמן בן ה-25 כבש שבעה שערי ליגה ב-18 משחקים העונה בליגה הבלגית והוסיף בישול אחד. היה לו שער נוסף בגביע. סך הכול תרם לגנט 33 שערים ו-14 בישולים ב-107 הופעות בכל המסגרות, מאז שנרכש ב-2.35 מיליון יורו ממכבי נתניה באוגוסט 2023.
לצ'ה נמצאת במקום ה-16 בסרייה A כרגע, כשהיא ארבע נקודות מעל פיורנטינה של סולומון ומעל הקו האדום. הבעיה העיקרית שלה היא בהתקפה שכבשה רק 12 שערים (הכי גרועה יחד עם פארמה) ולפי די מארציו, שהגדיר את גאנדלמן כחלוץ, זו הסיבה המרכזית של המנהל הטכני פנטלאו קורבינו והמנהל הספורטיבי סטפנו טרינצ'רה להביאו.
מה דעתך על הכתבה?