"קצת מתחת לרדאר": מחמוד ג'אבר בדרך הבטוחה לאחת הליגות הטובות בעולם

אקס מכבי חיפה עושה חיל בצרפת. על פי סוכנו, שלומי בן עזרא, סנט אטיין, שמקווה להעפיל לליגה הבכירה, דחתה כבר שלוש הצעות עבור קשר נבחרת ישראל: "הוא אחד השחקנים הכי טובים ומובילים בליגה"

(גודל טקסט)

אחרי שסיפר כי לדעתו מנור סולומון יערוך ביום שבת את הופעת הבכורה שלו בהרכב פיורנטינה, סוכן השחקנים שלומי בן עזרא עלה אתמול (שלישי) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס לשחקן נוסף שהוא מייצג – מחמוד ג'אבר, שעושה חיל בליגה הצרפתית השנייה.

בן עזרא גילה כי התקבלו לאחרונה הצעות לרכישת אקס מכבי חיפה: "מחמוד הוא אחד השחקנים הכי טובים ומובילים בליגה השנייה, גם במדדים וגם על פי המומחים. לראייה, מחמוד קיבל שלוש הצעות, אבל הוא לא למכירה מטעם המועדון. כולנו מקווים סנט אטיין תעלה ליגה".

אורי אוזן הוסיף לגבי ג'אבר: "קצת מתחת לרדאר, מקום שלישי, נקודה ממקום שני, עושה, לדעתי, בשקט בשקט, יופי של עונה. הוא היה אחד המצטיינים במחזור האחרון. זו ליגה לא קלה, שחקנים מאוד אתלטיים. יש לו 17 משחקים, שער ושני בישולים, כמעט תמיד 90 דקות".

מחמוד ג'אבר עם ג'ושוע דופוס | GettyImages
עוד באותו נושא: מחמוד ג'אבר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי