דניאל פרץ מאמין: "אני יכול להיות שוער באיירן מינכן". מה לגבי הקיץ?

play
דניאל פרץ | picture alliance / Contributor
צפו: דניאל פרץ הרשים עם הצלה גדולה, סאות'המפטון ניצחה והתקרבה לפלייאוף 02:06

שוער נבחרת ישראל התייחס לעתידו ב"פודיום" והודה שכרגע הוא לא יודע בדיוק מה האפשרויות שעומדות בפניו: "אני רוצה לשחק. מאמין ורואה את עצמי שם"

(גודל טקסט)

דניאל פרץ דיבר בפודקאסט "הפודיום" על עתידו והתייחס לאפשרויות שפתוחות בפניו לקראת הקיץ. שוער סאות'המפטון, שמושאל מבאיירן מינכן, הודה שכרגע יש ערפל מסוים, אבל מבחינתו השאיפות ברורות.

"בנוגע לקיץ, הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות זה לבוא ולעשות חודשיים, בתקווה חודשיים וחצי, האחרונים של העונה הכי טוב שאני יכול להיות ומשם לראות מה קורה", הסביר פרץ. "נדבר עם באיירן, נראה איך הם רואים את הדברים, נראה את האופציות האחרות ומשם ניקח החלטה כי אין לדעת איך הדברים קורים".

דניאל פרץ, סאות'המפטון | אימג'בנק GettyImages, Nathan Stirk

שוער נבחרת ישראל הצהיר: "אני מאמין שאני יכול להיות שוער באיירן מינכן אבל אני לא יודע מה יהיה איתי, אני רוצה לשחק. קשה לי להגיד מה יהיה כי אני לא יודע מה האופציות שלי כרגע. לא אהיה בבאיירן, לא סוף העולם. אני מאמין בעצמי ורואה את עצמי שם, אבל זה לא המועדון האחרון בעולם".

עוד באותו נושא: באיירן מינכן, דניאל פרץ

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי