"תנו לבאיירן את הכסף עכשיו": דניאל פרץ מטריף את אנגליה עם עוד הצגה

play
דניאל פרץ שוער סאות'המפטון | Robin Jones
צפו: דניאל פרץ סיפק משחק ענק והוביל את סאות'המפטון לניצחון על המוליכה 02:26

ציון מדהים של 9.1, שבע הצלות ענק ומשחק חמישי בלי ספיגה: שוער נבחרת ישראל עצר את נוריץ', העלה את סאות'המפטון למקום ה-6 והדליק האוהדים: "יכול היה להציל את הטיטניק"

קבוצות: סאות'המפטון
(גודל טקסט)

דניאל פרץ וסאות'המפטון ממשיכים להרשים. שוער נבחרת ישראל הציג הערב (רביעי) עוד משחק מצוין בין הקורות, הוביל את הקדושים לניצחון יקר של 0:1 על נוריץ' וכעת הקבוצה מדורגת במקום השישי בטבלת הצ'מפיונשיפ, אחרי שעקפה את רקסהאם בדרך למקום שמוביל לפלייאוף ההעפלה לפרמיירליג.

נוריץ', שהגיעה למשחק עם ארבעה ניצחונות רצופים, היתה יותר מסוכנת הערב ובעטה שבע פעמים למסגרת – אך פרץ עצר פעם אחר פעם, והוכתר למצטיין של FlashScore עם ציון נפלא של 9.1 (לשם השוואה, הבא אחריו קיבל 7.7). באתר הסטטיסטיקה SofaScore הוכתר גם כן למצטיין עם 8.7.

אוהדי סאות'המפטון לא ידעו את נפשם מרוב אושר ברשתות החברתיות. "דניאל פרץ תעשה לי ילד", כתב אחד מהם, ואחר הוסיף: "הוא יכול היה להציל את הטיטניק". תגובות בולטות נוספות: "הוא שינה לגמרי את ההגנה שלנו", "הוא פשוט חיה", "הוא כנראה הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה", "מתנה משמים", ו"תנו לבאיירן מינכן את הכסף – עכשיו".

הישראלי וחבריו סופרים לא פחות מ-13 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, ובקצב הזה הם עשויים להקשות אפילו על ארסנל הגדולה בגביע האנגלי, במשחק מרתק שייערך ב-4 באפריל.

נזכיר: פרץ חתם בסאות'המפטון ב-8 בינואר, כשקבוצתו דורגה במקום ה-15 בטבלה בלבד, קרובה יותר למקום ה-20 (5 נקודות) מאשר למקום השישי (8 נקודות). כעת, הרבה בזכותו, היא הקבוצה החמה ביותר בצ'מפיונשיפ, והוא סופר כבר משחק ליגה חמישי בלי ספיגה (מתוך 12).

המשחקים שנותרו לסאות'המפטון העונה

* אוקספורד יונייטד (בית)

* רקסהאם (חוץ)

* דרבי (בית)

* סוונסי (חוץ)

* בריסטול סיטי (חוץ)

* בלקבורן (חוץ)

* איפסוויץ' (בית)

* פרסטון (חוץ)

עוד באותו נושא: דניאל פרץ, סאותהמפטון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי