"כמובן שאשמח": רועי קהת סיפר לאיזו קבוצה ירצה לעבור

קשר סומגאיט שיתף ב"דקה 91" בתקציבים של הקבוצות הגדולות באזרבייג'אן, הסיבה לעלייה ברמה בליגה והצעד הבא: "טוב לי מאוד, אבל שחקן כדורגל שואף להתקדם"

(גודל טקסט)

רועי קהת, קשר סומגאיט, סיפר בפודקאסט "דקה 91" עם ניצן פלד נחמיה על הרמה בליגה האזרית. קהת התייחס לקבוצות הגדולות – קרבאח, סבאח ונפטצ'י באקו – ושיתף שבגלל הורדת מגבלת הזרים, הרמה בליגה עלתה.

על התקציבים: "יש הרבה כסף בקבוצות כמו קרבאח, סבאח ונפטצ'י באקו, הן מצליחות להביא זרים ברמה מאוד גבוהה, קרבאח עשתה קמפיין מדהים בליגת האלופות והפסידה לניוקאסל בפלייאוף, סבאח ניצחה את מכבי חיפה".

על רמת הזרים: "יש שחקנים שמגיעים מהליגה הספרדית, מקבוצות נחשבות ומשלמים להם הרבה כסף. המשכורות מאוד גבוהות והשנה הורידו את מגבלת הזרים, אז הרמה עולה וזה משמעותי".

רועי קהת שחקן סומגאיט | אתר רשמי, סומגאיט

על היעד הבא שלו: "טוב לי מאוד איפה שאני אבל שחקן כדורגל שואף להתקדם, אם למשל תגיע הצעה מקבוצה כמו קרבאח אז כמובן שאשמח לעבור לקבוצה עם שאיפות כאלה ותקציבים יותר גדולים".

עוד באותו נושא: רועי קהת

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי