ייפרד עם דאבל נוסף? גלזר והכוכב האדום עלו לגמר הגביע

play
עומרי גלזר | GettyImages
שערי השבוע 28.4 03:16

אחרי הזכייה באליפות בתחילת השבוע, השוער הישראלי השלים 90 דקות ב-1:2 על ידינסטבו אוב, ויוכל להיפרד מבלגרד עם גביע שלישי. וויבודינה מחכה בגמר

(גודל טקסט)

רק השבוע דווח בסרביה כי עומרי גלזר, הצפוי לעזוב את הכוכב האדום בלגרד בתום העונה, עשוי לעבור לפרנצווארוש ההונגרית, קבוצתם של גבי קניקובסקי ומוחמד אבו פאני – והוא קרוב להיפרד אחרי שלוש שנים עם דאבל שלישי ברציפות.

הערב (חמישי), אחרי שאיבד את מקומו בליגה, גלזר פתח בין הקורות במשחק הגביע והשלים 90 דקות בניצחון 1:2 על פ.ק. ידינסטבו אוב. למרות פערי הרמות, הכוכב האדום הסתבכה כשניקולה פאונוביץ' הפתיע עם שוויון בדקה ה-43, אך ברונו דוארטה סגר עניין בדקה ה-68. גם הכרטיס האדום שספג המחליף מחמודו באיו לא מנע מהכוכב את הניצחון.

שוער הכוכב האדום בלגרד, עומרי גלזר
שוער הכוכב האדום בלגרד, עומרי גלזר | GettyImages, Srdjan Stevanovic

בגמר הגביע תפגוש הכוכב האדום את וויבודינה. אם תנצח, היא תשלים זכייה בדאבל, אחרי שרק ביום ראשון גלזר זכה רשמית באליפות השלישית שלו בסרביה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי