מנור סולומון לא נכלל בסגל טוטנהאם למשחק הידידות מול חטאפה, שייערך היום (שבת, 17:00), וזאת על רקע הדיווחים האחרונים על התקרבותו לווסטהאם. לפי פבריציו רומאנו, הפטישים נמצאים בשלבים הסופיים של העסקה מול טוטנהאם ומאמינים שהמעבר יושלם.
היעדרותו של סולומון אינה מהווה כשלעצמה אישור לכך שהעסקה קרובה להשלמה, אך על רקע ההתפתחויות האחרונות היא עשויה להתפרש כרמז נוסף לכך שעתידו נמצא מחוץ לטוטנהאם. הישראלי בן ה-27 אינו נמצא בתוכניות המקצועיות של המועדון לעונה הקרובה, וכעת ווסטהאם מסתמנת כיעד המועדף עבורו.
Our Spurs side to face Getafe 🫡
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) August 8, 2026
Watch live on SPURSPLAY!
אם העסקה אכן תושלם, סולומון צפוי להישאר באנגליה ולעבור לקבוצה שירדה בעונה שעברה לצ'מפיונשיפ ותנסה לשוב במהרה לפרמיירליג. לפי הדיווחים, העסקה עשויה לכלול סכום התחלתי של כ-5 מיליון ליש"ט, שעשוי לגדול בהתאם לבונוסים ולהישגים.
מה דעתך על הכתבה?