מנור סולומון צפוי להיות מוצג בווסטהאם ככל הנראה ב-48 השעות קרובות. פבריציו רומאנו דיווח הערב (שבת) כי העסקה סוכמה, והבדיקות הרפואיות של הישראלי נקבעו למחר. לפי הדיווח, ווסטהאם תשלם לטוטנהאם 5 מיליון ליש"ט ועוד 2 מיליון ליש"ט בבונוסים.
כל פרטי העסקה אושרו, וסולומון צפוי לחתום על חוזה לשלוש שנים, עם אופציה עד יוני 2030. בכך צפוי להגיע לסיומו המשא ומתן שהתנהל בתקופה האחרונה בין ווסטהאם לטוטנהאם. כזכור, רומאנו כבר דיווח אמש כי ווסטהאם מתקדמת לשלבים הסופיים של העסקה מול טוטנהאם ונציגיו של סולומון, וכעת הגיע העדכון שלפיו הושג סיכום מלא בין הצדדים.
עבור סולומון זו צפויה להיות תחנה נוספת בכדורגל האנגלי. הוא שיחק בעבר בפולהאם, אליה הגיע בקיץ 2022, עבר לטוטנהאם בקיץ 2023 ובהמשך שיחק בלידס יונייטד בעונת 2024/2025 וסייע לה להעפיל בחזרה לפרמיירליג.
קריירת המועדונים שלו מעבר לים כוללת גם ארבע עונות בשחטאר דונייצק, וכן תקופות השאלה בוויאריאל ובפיורנטינה. כעת, אחרי שהעסקה בין המועדונים סוכמה, נותר לסולומון לעבור את הבדיקות הרפואיות ולהשלים את החתימה בווסטהאם.
ווסטהאם, שתפתח את העונה בצ'מפיונשיפ ביום ראשון הבא בחוץ נגד ברנלי במשחק בין שתי היורדות מהפרמיירליג, ניצחה הערב 1:3 את פורטסמות' בסיבוב הראשון של גביע הליגה.
מה דעתך על הכתבה?