בדרך לאנגליה: זאת הקבוצה מהפרמיירליג שקרובה להחתים את ענאן חלאילי

play
ענאן חלאילי במילאנו | צילום מסך, שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכות יוצרים
צפו: ברוניניו מסר באומנות, קאני נתן למכבי חיפה 0:1 מול סכנין 03:00

בסביבת השחקן אישרו כי הוא נגרע מהסגל של אוניון סן ז'ילואז בגלל מגעים מתקדמים שהוא מנהל - וכעת מתברר שהיעד הבא שלו עתיד להיות קריסטל פאלאס, שם הוא נמצא על סף סיכום. כל הפרטים

(גודל טקסט)

באוניון סן ז'ילואז, קבוצתו של ענאן חלאילי, מעריכים כי בשבוע הקרוב השחקן יסכם בקבוצה אחרת. בסביבת השחקן אישרו כי אתמול (שבת) נגרע מהסגל בגלל מגעים מתקדמים שהוא מנהל – וכעת מתברר שהיעד הבא שלו עתיד להיות קריסטל פאלאס, שם הוא נמצא על סף סיכום.

כזכור, הכוכב הישראלי לא היה בסגל קבוצתו למשחק מול וסטרלו, כאשר גורמים בכדורגל הבלגי טענו כי מדובר בהחלטה של המועדון, משום שהמעבר של שחקן הכנף מתקרב. חלאילי ניהל מגעים עם שתי קבוצות בפרמייר ליג וההערכה היא שיחתום בפאלאס.

שחקן הכנף, כזכור, כבר ראה את עצמו בקבוצת הפאר האיטלקית אינטר, אך בדיקות רפואיות מנעו את המעבר לאחר שסוכמו כל הפרטים. בליגה האיטלקית ישנן בדיקות מחמירות, כאשר גם בהנהלת אינטר הודו שאם הדבר היה תלוי בצוות הרפואי שלהם, השחקן הישראלי היה חותם, אך הדרישות בהתאחדות לאישור של הוועד האולימפי הובילו לכך שהעסקה פוצצה.

פאלאס סיימה אשתקד במקום ה-15, מרחק שש נקודות מירידה, ואז ביצעה שינוי על הקווים עם מינויו של פייר סייג' הצרפתי, שהגיע מלאנס. פאלאס טרם רכשה שחקנים במהלך הפגרה אך צירפה בהעברה חופשית את אקס ברצלונה אוסקר מינגסה מסלטה ויגו ואת הבלם היפני טקהירו טומיאסו מאייאקס, לאחר שמכרה את הבלם המצוין מקסנס לקרואה לצ'לסי תמורת כ-61 מיליון יורו

ענאן חלאילי שחקן אוניון סן ז'ילואז
ענאן חלאילי שחקן אוניון סן ז'ילואז | אימג'בנק GettyImages, Isosport/MB Media

מי שמחכה להתפתחויות היא מכבי חיפה, שרוצה לראות את סכום המכירה, שכן היא תזכה ל-15 אחוזים מהמכירה בניכוי 7.5 מיליון יורו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי