ההיסטוריה שעשה רוי רביבו באלצ'ה עוד לפני שעלה לכר הדשא

המגן הישראלי, שעבר ממכבי תל אביב וחתם עד 2030, נכנס לספרי ההיסטוריה של אלצ'ה אחרי שהפך לישראלי הראשון שמשחק במועדון ב-103 שנותיו

(גודל טקסט)

רוי רביבו רשם הישג היסטורי עם המעבר שלו לאלצ'ה. המגן, שחתם במועדון הספרדי ביום האחרון של חלון ההעברות בקיץ, הפך לישראלי הראשון בתולדות אלצ'ה.

רביבו הצטרף לאלצ'ה ממכבי תל אביב וחתם על חוזה במועדון עד 2030. בכך, הוא נכנס לספרי ההיסטוריה של הקבוצה, שקיימת כבר 103 שנים.

המגן, שרשם הופעות גם בנבחרת ישראל, הגיע כדי למלא את החלל שנוצר בעמדת המגן השמאלי בעקבות עזיבתם של לאו פטרו ואדריה פדרוסה, שלא המשיכו במועדון.

רוי רביבו שחקן אלצ'ה | צילום מסך, X (טוויטר)

לרביבו יש גם קשר משפחתי לכדורגל הספרדי. אביו שיחק בסלטה ויגו במהלך שנות ה-90, וכעת בנו יוצא לדרך חדשה בכדורגל הספרדי במדי אלצ'ה.

בינתיים, המעבר של רביבו לא עורר מחלוקת או התנגדות משמעותית בקרב אוהדי אלצ'ה, בניגוד למקרים של שחקנים ישראלים אחרים ששיחקו בספרד בשנים האחרונות והביעו בפומבי עמדה בנוגע לישראל ולכיבוש בעזה.

עוד באותו נושא: אלצ'ה, רוי רביבו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי