דווקא אחרי התקופה המוצלחת: אורי דוד עזב את קבוצתו באוקראינה

play
אורי דוד ופטריק ואן לוון. הקשר נשמר | אתר רשמי, מכבי יפו
צפו: איסק הבקיע צמד תוך תשע דקות, ליברפול ניצחה 0:2 את איפסוויץ' 01:51

המאמן הישראלי סיים באופן מיידי את עבודתו בקריוובאס בשל נסיבות אישיות-משפחתיות וישוב לישראל. דוד שימש בשלוש העונות האחרונות כעוזרו של פטריק ואן לוון, איתו עבד בעבר גם במטאליסט חרקוב, במכבי תל אביב ובמחלקת הנוער

(גודל טקסט)

מאמן הכדורגל הישראלי אורי דוד, שעבד בשנים האחרונות בקבוצת קריוובאס האוקראינית, נאלץ לסיים באופן מיידי את עבודתו בשל נסיבות אישיות-משפחתיות, וכעת ישוב לישראל.

דוד, שעבר תקופה מוצלחת מאוד באוקראינה, כבר עזב את המדינה ונמצא בדרכו חזרה לישראל. הישראלי שימש בשלוש העונות האחרונות כעוזרו של פטריק ואן לוון, איתו עבד יחד גם במטאליסט חרקוב האוקראינית וכעת בקריוובאס מהליגה הראשונה באוקראינה.

בשיחה עם ספורט1 אמר: "אחרי שלוש עונות מדהימות בכדורגל האוקראיני, בתחילת הדרך במטאליסט חרקוב ולאחר מכן בקריוובאס, לצערי עניין משפחתי הכריע ואני נאלץ לסיים את עבודתי בלב כבד. אני מאושר ומסופק מאוד מהעבודה שלי פה, הייתי שותף להישגים יוצאים מן הכלל ברמת התוצאות וברמת פיתוח השחקנים שמכרנו שחקנים לקבוצות הגדולות בשווי של עשרות מיליוני יורו".

עוד הוסיף המאמן: "ברמה המקצועית, הצגנו כדורגל מעניין מאוד עם רעיונות חדשים ומגוונים, אני חוזר לארץ עם ידע רב וכאיש כדורגל הרבה יותר טוב וממתין בקוצר רוח לאתגר הבא".

עוד קודם לכן שיתפו השניים פעולה בקבוצה הבוגרת של מכבי תל אביב וגם במחלקת הנוער של הצהובים. לאחרונה הוזכרו ואן לוון ודוד כמועמדים להגיע יחד כצוות אימון למועדון הפאר דינמו קייב, אך כעת, כאמור, התוכניות נגוזו והמאמן הישראלי יחפש לעצמו את תפקידו הבא, ככל הנראה כאן בישראל.

עוד באותו נושא: כדורגל ישראלי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי