לא רק סתיו טוריאל: הפועל תל אביב רכשה עוד יהלום נוצץ מאוד

רוי קורין, שהגיע בהשאלה בקיץ ועד כה היה מעורב ישירות ב-13 שערים, חתם על חוזה לארבע שנים במועדון האדום וצפוי להמשיך איתו לליגת העל בעונה הבאה: "שמח לקשור את עתידי עם המועדון האדיר הזה"

קבוצות: הפועל תל אביב

הפועל תל אביב ממשיכה לשמור על הנכסים שלה. אחרי שהחתימה את סתיו טוריאל על חוזה חדש, הקבוצה הצליחה להבטיח את הישארותו של יהלום נוסף, רוי קורין. האדומים למעשה רכשו את קורין בן ה-22 ממכבי נתניה, ממנה הושאל לקבוצה בקיץ, לאחר שהפעילו את סעיף הרכישה הנקוב בחוזהו.

קורין חתם על חוזה לארבע שנים במועדון וכמו טוריאל, צפוי להמשיך איתו לליגת העל בעונה הבאה.

קורין אמר לאחר החתימה: "מהרגע הראשון שהגעתי להפועל, ידעתי שהגעתי לבית חם, עם אנשים טובים וקהל מדהים. אני שמח לקשור את עתידי עם המועדון האדיר הזה – וביחד עם חבריי לחדר ההלבשה, הצוות וההנהלה – וכמובן הדחיפה של הקהל שלנו, אני מאמין שעוד נחווה הרבה רגעים מאושרים ביחד".

שחקני הפועל תל אביב רוי קורין, סתיו טוריאל חוגגים
שחקני הפועל תל אביב רוי קורין, סתיו טוריאל חוגגים | דני מרון

קורין (22) הצטרף להפועל תל אביב בתחילת העונה הנוכחית, ועד כה רשם 24 הופעות בכל המסגרות, בהן כבש שבעה שערים ובישל שישה. קורין החל את דרכו במכבי נתניה, אליה הגיע בגיל נערים ב' – וערך את הופעת הבכורה שלו בליגת העל בגיל 17. בהמשך יצא לעונת השאלה בהפועל רמת גן וחצי עונת השאלה במכבי פתח תקוה, כשהפועל היא היעד הרביעי בקריירה שלו.

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי