השוער אריק ינקו קיבל החלטה לגבי עתידו

בן ה-33 חתם על חוזה חדש בהפועל ראשון לציון וימשיך לעונה שניה במועדון. בעונה החולפת סייע לקבוצה מעיר היין להגיע לפלייאוף העליון ושמר על רשת נקייה שבע פעמים

(גודל טקסט)

שוער הפועל ראשון לציון בעונה החולפת, אריק ינקו, חתם על חוזה חדש במועדון וימשיך לעונה נוספת. ינקו בן ה-33 סייע לקבוצה מעיר היין להגיע לפלייאוף העליון בעונה החולפת ושמר על רשת נקייה ב-7 משחקים.

השוער שיחק בקבוצות הילדים של הפועל ראשון לציון, לפני שעבר למחלקת הנוער של הפועל תל אביב. הוא ערך הופעת בכורה בקבוצת הבוגרים של האדומים באפריל 2009, אז נכנס כמחליף בניצחון 1:2 על מכבי פתח תקוה אחרי הרחקתו של יניב מזרחי (וינסנט אניימה היה מורחק בעצמו).

בהמשך ינקו שיחק בהכח עמידר רמת גן והפועל רעננה, חזר לקדנציה שנייה בהפועל תל אביב והמשיך למכבי פתח תקוה, בני ריינה והפועל אום אל פאחם.

אריק ינקו, שוער הפועל ראשון לציון
הפועל ראשון לציון תתאושש? אריק ינקו | אודי ציטיאט

לינקו 160 הופעות בליגה הלאומית ו-189 הופעות בליגת העל.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי