הוארך ביומיים מעצרו של שחקן הכדורגל בליגה הלאומית החשוד באונס בת זוגו

לפי החשד, הכדורגלן ובת הזוג חזרו הביתה מבילוי משותף, ושם תקף אותה באלימות ואנס אותה. השופטת קבעה: "קיים חשד סביר" והאריכה את מעצרו. מדובר בכדורגלן ששיחק בעונה שעברה בליגה הלאומית, וכרגע ללא קבוצה בישראל

(גודל טקסט)

בית משפט השלום בתל אביב האריך היום (ראשון) ביומיים עד ה-26 באוגוסט את מעצרו של כדורגלן בליגה הלאומית החשוד באונס ובתקיפת בת הזוג שלו. לפי החשד, שאותו הגדירה השופטת כ"חשד סביר", הכדורגלן ששמו טרם הותר לפרסום בילה במועדון עם בת הזוג ולאחר מכן נסעו לבית ושם נאנסה. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בשישה ימים, אך השופטת אביטל אמסלם גלבוע קבעה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות המיוחסות לו, אם כי בשלב זה הוחלט על הארכה קצרה יותר.

על פי חומרי החקירה, החשוד ובת זוגו מנהלים קשר זוגי בחודשים האחרונים. אתמול, סמוך לשעה 20:00, הגישה הצעירה תלונה בתחנת המשטרה שנגבתה לאחר מעצרו. היא מסרה כי במהלך סוף השבוע, אחרי שחזרו ממסיבת יום הולדת של חברו, הוא אנס אותה ותקף אותה באלימות. לדבריה, בשלב מסוים העיף אותה על הרצפה ובעט בראשה.

ניידת משטרה | דוברות משטרת ישראל

המתלוננת פונתה בצהריי שבת לבית החולים, עברה בדיקות רפואיות ומסרה למשטרה מסמכים רפואיים, שלטענתה מחזקים את גרסתה בדבר אונס. במשטרה הדגישו בדיון כי החשוד משתף פעולה בחקירותיו, אולם ציינו כי רף המסוכנות שלו גבוה גם אם לא הוגשו בעבר תלונות על אלימות מצדו, לא פיזית ולא מילולית.

בחקירתו טען הכדורגלן כי בינו לבין זוגתו התפתח ויכוח מילולי, וכי היא זו שתקפה אותו לאחר שחשדה בו בבגידה. לדבריו, היא זרקה עליו חפץ, והוא הדף אותה כדי להפסיק את התקיפה. לדבריו, יחסי המין ביניהם התקיימו בהסכמה מלאה.

בדיון הציגה התביעה גרסה אחרת. נציג התביעה מסר כי החשוד נמלט מהכתובת לאחר האירוע, וכשנודע לו שהמשטרה במקום שב למקום, ובכך הוביל למעצרו. עוד עלה כי גם בת זוגו נחקרה באזהרה בחשד לתקיפה, ואף הודתה כי זרקה עליו חפץ, אם כי זה לא פגע בו.

עוד באותו נושא: אונס, בני יהודה, ליגה לאומית

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי