שחקן העבר חנן ממן סיים את תפקידו כמנהל המקצועי במחלקת הנוער של הפועל עפולה. כידוע, ממן ששיחק בבית"ר ירושלים, הפועל חיפה, בליגה הבלגית ואף זכה באליפות עם הפועל באר שבע והוכתר כשחקן העונה, התמנה בעונה החולפת למנהל המקצועי בהפועל עפולה, כשמהר מאוד החליט להתמקד במחלקת הנוער בלבד.
כעת, לאחר תום העונה, החליטו הצדדים שממן לא ימשיך בתפקידו והוא צפוי לחפש אתגר חדש. השחקן נמצא כעת בחופשה ועם חזרתו הוא אמור לבחון את האופציות העומדות בפניו. בהודעה של עפולה על סיום דרכו של ממן כתבו במועדון: "אנו מודים לחנן על תרומתו למחלקת הנוער ולמועדון שלנו, מאחלים לו הצלחה רבה בהמשך דרכו".
בעבר בהפועל חיפה רצו את ממן כעוזר מאמן ואפילו כמנהל קבוצה, כשלא ברור לאיזה כיוון יחליט שחקן העבר. בסביבתו הבהירו שכל האופציות פתוחות והוא יקבל החלטה לאחר חזרתו מחופשה.
מה דעתך על הכתבה?