שביעות רצון בבני יהודה אחרי ה-0:2 בתוספת הזמן בנתניה אמש (שבת). בקבוצה החמיאו לשחקנים על האופי והמחויבות בניצחון שהרחיק את הקבוצה למרחק 5 נקודות מהקו האדום.
המאמן יוסי מזרחי ממתין לחיזוק ובקבוצה מאמינים כי יצליחו להנחית בימים הקרובים את הקשר הקרואטי, דינקו טרבוטיץ' ששייך לווידאוטון ההונגרית. הקרואטי מנהל כבר עשרה ימים מו"מ עם בני יהודה.
המגן השמאלי בן צעירי שנפצע והוחלף יעבור בדיקה בשריר ארבע הראשי ברגלו והתקווה היא שהפציעה לא תשבית אותו לתקופה ארוכה. במחזור הקרוב תארח בני יהודה בבלומפילד את הפועל חיפה.
בקבוצה ייבחן מתיו פונדי, חלוץ יהודי בן 26, שכרטיס השחקן שלו שייך לקבוצת שיקאגו פייר מה-MLS והושאל למועדון מהליגה השלישית בארה"ב. במקביל, המאמן יוסי מזרחי ממשיך לבחון את הקשר האוקראיני דימטרי יארצ'וק בן ה–21.
מה דעתך על הכתבה?