מאת: אשר גולדברג צילום: עדי אבישי
הפועל פתח תקווה תשחק ביום שני באצטדיון בלומפילד נגד מכבי תל אביב (20:55), במשחק שינעל את משחקי הסיבוב השני בליגת העל ולקראת תחילת משחקי הפלייאוף התחתון עבור הפועל פתח תקווה שמתחת לקו האדום, במקום ה-13.
- סקאוטים יעקבו אחרי מוחמד גאדיר בבאר שבע
- הגרלת חצי גמר הגביע: מכבי ת"א והפועל ב"ש מרוצות
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ערוץ ספורט1
המאמן מנחם קורצקי יהיה חייב להסתדר שוב עם היעדרם של מספר שחקני הרכב ראשון. עומרי אלטמן וחסן אבו זייד לא ישחקו בשל הסכם השאלה מוקדם עם מכבי תל אביב, כשאל רשימת השחקנים הפצועים, אותם מובילים שחר הירש, צ'זמי אמבה ועודד גביש נוסף גל אראל שהחמיר את פציעתו כשהחליט לשחק בדרבי נגד מכבי פתח תקווה ויהיה אמור עכשיו לנוח כשלושה שבועות.
הקשר/בלם מייקל טוקרה חזר לאימונים והוא מתוכנן לשוב והרכב הפותח. כאלף אוהדים אמורים ללוות את הקבוצה לאצטדיון בלומפילד.
בתוך כך, מחר (רביעי) תעמוד הקבוצה בפני ועדת המשמעת של ההתאחדות לכדורגל בשל התנהגות אוהדיה שזרקו מצת, קלמנטינה וחפצים אחרים לעברו של שחקן מכבי פתח תקווה, דור אלו בזמן ששכב פצוע.
בקבוצה פועלים לזהות דרך מצלמות האבטחה את אלו שהיו מעורבים באירוע. כמו כן יעמוד לדין מנכ"ל הקבוצה יורם עינב בשל קריאה "אתה שופט בושה" לעברו של שופט המשחק לירן ליאני, שפסל שער חוקי לכאורה לזכות קבוצתו.
מה דעתך על הכתבה?