מאת: דורון בר צילום: עדי אבישי וידאו:תגובות – הפועל ת"א וקריית שמונה
בהפועל תל אביב מרוצים מניצחון החוץ 0:1 על האלופה מקריית שמונה וסגירת הפער ממכבי תל אביב בראש הטבלה.
אחרי שאישרו לשוער אפולה אדל לטוס לצרפת, ביקש גם הברזילאי ברונו קוטיניו חופשה של כמה ימים בשל לחצה של רעייתו, בשל המצב הביטחוני.
הבעלים של הפועל תל אביב חיים רמון, יקיים השבוע מסיבת עיתונאים בה יציג את השותפים החדשים שלו לניהול המועדון, בהם מאיר תושב ומשפחת חג'ג' שיחד עם עמותת האוהדים רכשו חמישים אחוזי בעלות.
בקבוצה נערכים לחודש ינואר שבו אמור המאמן יוסי אבוקסיס לבצע שינויים גדולים בסגל הקבוצה כשחלון ההעברות יפתח. הפועל תל אביב אמורה לשחרר את הקשר הברזילאי ברונו קוטיניו, הבלם הסרבי ניקולה פטקוביץ' ואת המגן הגנאי ג'ון פנסטיל שבסוף השבוע היה מעורב בתקרית עם סלים טועמה והודח מהסגל למשחק בקריית שמונה.
שחקנים נוספים, בהם בלם הרכש תומר בן יוסף שלא שיחק העונה, כמו גם ויקטור מרעי שמבוקש במכבי פתח תקווה, אמורים לעזוב את מתחם חודורוב בחודש ינואר.
מה דעתך על הכתבה?