"אם בן רייכרט שווה מיליון יורו אין ספק שאלי דסה שווה יותר", כך אמר הערב (שלישי) גורם בכיר המעורב במגעים בין בית"ר ירושלים למכבי תל אביב בעניינו של מגן הנבחרת, "חבל שמכבי תל אביב מושכת זמן כי לכולם ברור שדסה ינחת בסוף בקריית שלום ".
עוד לפני שיצא לעסקיו בארצות הברית הבטיח טביב לשני גורמים המצויים בסוד העניין שלא יעמוד בדרכו המקצועית של דסה ויאפשר לו להתקדם גם כלכלית.
ואכן טביב התגמש מדרישתו ההתחלתית לקבל כמיליון יורו על המגן ועתה הוא כבר מדבר על סכום של 900 אלף יורו ובנוסף שחקן מהסגל של מכבי תל אביב ובתנאי שהצהובים הם אלה שישלמו את מלוא שכרו לעונה הקרובה.
ג'ורדי קרויף, גנרל מנג'ר מכבי, כבר העלה את הצעתו על דסה לכ-800 אלף יורו ובמקביל הציע למגן חוזה לחמש שנים עם שכר של 220 אלף יורו לעונה. בבית"ר דסה מרוויח כ-120 אלף יורו בלבד.
ג'ורדי קרויף. העלה את ההצעה (עדי אבישי)
מה דעתך על הכתבה?