Sport1 Banner

"קשה לצפות מה יקרה לנו"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

באשדוד מתכוננים למשחק מול הפועל עכו בצל פרשת הפחתת הנק': "זה יכול להיגרר"

(גודל טקסט)

מאת: אשר גולדברג                    צילומים: עדי אבישי

 

 

מ.ס.אשדוד מתכוננת למאבק התחתית נגד הפועל עכו. זה יהיה משחק בין שתי נועלות הטבלה, לאחר פרשת הורדת 6 נקודות הליגה על ידי פיפ"א. כזכור, הנקודות הורדו בשל אי תשלום לקבוצה הניגרית קאדונה יונייטד של השחקן אפא אמברוז, שכבר נמכר מאז לסלטיק.

 

 

אשדוד שלחה אתמול בקשת עיכוב הורדת הנקודות לפיפ"א ובמועדון מאמינים שיקבלו עוד היום (שישי) תשובה. גורם בקבוצה אמר "אם בפיפ"א לא יחזירו תשובה היום, הסיפור יגרר ויהיה קשה לצפות מה יקרה כי הם יוצאים מחר לסוף שבוע ארוך של חופשה. נראה כי אנשי הקבוצה הניגרית, לא עושים דבר כדי לסגור את הסיפור ברוח טובה לאחר שכול הכסף הועבר אליהם".

 

ויש כאמור גם משחק ביתי נגד הפועל עכו, אליו אמורים להגיע רק צופים מעטים בשל המחלוקת עם הבעלים ג'קי בן זקן על זהות הקבוצה, התלבושת בה תשחק מחר והרצון של בן זקן להפוך את המועדון להפועל אשדוד.

 

 

המאמן ניר קלינגר שוחח עם שחקניו, ביקש לגלות בגרות ולהתעלם בחשיבה לקראת המשחק מפרשת העונש של הפחתת הנקודות, אותם לדעתו תחזיר בקרוב פיפ"א. מההרכב הראשון ייעדרו המוצהבים, הבלם יא יא פטי והמגן ג'וואן אושינאווה. קלינגר יוריד כפי שמסתמן לספסל את מיכאל אוחנה ואור אינברום הנמצאים בתקופה חלשה ביותר.

 

אשדוד לא ניצחה כבר בתשעה ממשחקיה האחרונים ושחקניה זוכרים את משחק התיקו 0:0 לפני חודש וחצי נגד הפועל עכו בו שלטו האורחים במשחק ללא עוררין. קלינגר הזהיר ותרגל את שחקניו מול משחק המעבר המהיר של שחקני עכו ובעיקר נגד המתפרצות שמוביל החלוץ יובל אבידור.

 

ההרכב המשוער: אופיר מרציאנו, עופר וורטה, מיקי סירושטיין, ישראל ראש, רחמים צ'קול, גדי קינדה, אלכסנדר דוידוב, תום מונד, ניקולאס פאלצ'וק, מורד אבו ענזה, ירו בלו.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי