מכבי חיפה תפגוש הערב (19:30, ישיר בספורט1 וב-HD) את נוריץ', העולה החדשה לפרמיירליג במשחק הכנה נוסף במחנה באוסטריה, וזו תהיה הזדמנות נוספת לעקוב אחר הקשר הסרבי ניקולה דרינצ'יץ' שחתם בקבוצה הקיץ.
דרינצ'יץ', אותו רצתה מכבי חיפה כבר בקיץ שעבר עוד תחת המאמן אלכסנדר סטנוייביץ', היה הרכש הראשון של רוני לוי והיום הוא התראיין לראשונה לאתר הרשמי של המועדון.
- מארק ואליינטה חתם לשלוש שנים במכבי חיפה
- מכבי ת"א לעו"ד שפרלינג: דורשים שתתנצל או שנתבע
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ספורט1
"זה מועדון גדול, מאוד מאורגן. אנחנו עובדים קשה במחנה להגיע מוכנים לליגה במטרה להציג יכולת טובה ולהתחרות על התארים" אמר הסרבי על ההכנות עם קבוצתו החדשה, יש במחנה אווירה מעולה. השחקנים כאן הם כמו משפחה. ברמה המקצועית יש פה הרבה שחקנים עם טכניקה טובה. יש פה קבוצה טובה".
הקשר גם התייחס לרצון הירוקים להביאו עוד בקיץ שעבר: "שנה שעברה רצו אותי ולא הגעתי, השנה לשמחתי הגעתי. אני יכול להבטיח שאתן 100%, אלחם ואתן הכל בשביל שהקבוצה שלי תצליח ואנחנו צריכים להחזיר לקהל בניצחונות".
הוידאו באדיבות מכבי חיפה TV
מה דעתך על הכתבה?