Sport1 Banner

העירייה תשלם משכורות, נתניה תשחק נגד כפ"ס?

יעלו לשחק? שחקני מכבי נתניה
יעלו לשחק? שחקני מכבי נתניה | צילום: דני מרון

3 שעות לפני המשחק מול כפ"ס יחליטו האם לעלות. "המועדון מתפרק בשקט"

(גודל טקסט)

שחקני מכבי נתניה התכוונו שלא להופיע בשבת למשחק האחרון בליגת העל נגד הפועל כפר סבא אותו יארחו באצטדיונם הביתי, אבל העירייה הודיעה שהעבירה חצי מיליון שקלים למשכורות וגרמה להם לשנות את דעתם. השחקנים הודיעו שאם הכסף אכן ייכנס היום לחשבון הבנק שלהם הם יעלו לשחק.

השחקנים, שקיימו השבוע אימון בודד, נפגשו במתחם האימונים של הקבוצה עם עו"ד ליזה חדש שתייצג אותם בהמשך הדרך להקפאת הליכים או הליכה לפרוק.

כוונת רובם היתה שלא להופיע למשחק בשבת, אבל שוכנעו כי מהלך כזה יוריד את הקבוצה בהליך משמעתי של ההתאחדות לכדורגל לליגה א' ויקשה על שיקום המועדון ולכן נקבע כי יגיעו מחר שלוש שעות לפני המשחק לחדר ההלבשה שם תתקבל ההחלטה הסופית.

בתוך כך, השחקנים שוב לא ערכו אימון והתפזרו במהירות לביתם. "זה היום הכי קורע ועצוב של מועדון העבר המפואר שמתפרק לו בשקט, מבלי שאלפי האוהדים מתארגנים לקול מחאה שתרעיד את הכדורגל", אמר אחד מהם.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי