הפועל כפר סבא סיכמה עם מכבי תל אביב על השאלתו של מאוויס צ'יבוטה לעונה נוספת. כזכור, צ'יבוטה התחתן בשבוע שעבר עם נערה ישראלית בקפריסין, אך ימשיך להיחשב כזר, לפחות עד חודש ינואר.
במקביל, מינו בכפ"ס את דודו אברהם לעוזרו של שרון מימר. אברהם, שהחל את דרכו במכבי תל אביב ושיחק שנים רבות בהפועל רעננה בה היה עד לאחרונה מאמן קבוצת הנוער. הוא יחליף את אורן מוחרר, שהיה בתפקיד רק מספר חודשים, ועזר לקבוצה להישאר בליגת העל.
בתוך כך, במועדון טרם החליטו האם להמשיך ולשחק באצטדיון לויטה בעיר או לעבור ולשחק באצטדיון ברעננה. בקבוצה מחכים להחלטת העירייה בנושא שדרוג המתקן, שלא עומד בכל התנאים לקיום משחק בליגת העל.
במקביל נמשכות ההכנות המקצועיות, כאשר מימר מעוניין לראות בסגל לעונה הבאתה את המגן טל בנש והחלוץ רן יצחק, אך בשלב זה השניים טרם חתמו על חוזה לעונה נוספת.
מה דעתך על הכתבה?