הפועל באר שבע, אלופת המדינה למי ששכח, ערכה ניסוי כלים ראשון לקראת העונה החדשה – וסיימה אותו בהצלחה. האדומים של ברק בכר ניצחו 0:3 את שלאסק ורוצלאב הפולנית, כשבועיים לפני המפגש הראשון עם שריף טיראספול במסגרת מוקדמות ליגת האלופות. מאור בוזגלו כבש צמד, מהראן ראדי הוסיף.
"אנחנו מרוצים מהרצון והמחויבות של השחקנים. עדיין יש מה לשפר, אנחנו ממשיכים לעבוד קשה במחנה האימונים", אמר בכר לאחר הפתיחה החלקה של קבוצתו. מאמן האלופה העניק הופעת בכורה ליובל שבתאי, שהחזיר עם בישול בשער של ראדי. מגן הרכש הפורטוגלי, מיגל ויטור, לא לקח חלק במשחק ההכנה.
בתוך כך, באר שבע עדיין חושבת על חיזוק והשם החם הוא של דניאל בודה, חלוץ נבחרת הונגריה. "רק הצעה מאוד אטרקטיבית תשכנע את בודה לעזוב את הונגריה", אמר לספורט1 סוכנו של החלוץ, ראדובן סטיאצ'יץ'. סוכנו של חלוץ פרנצווארוש בו מתעניינת באר שבע, כפי שפורסם בלעדית בספורט1, הוסיף: "גם פרנצווארוש מתמודדת במוקדמות ליגת האלופות כך שבעניין הזה אין עדיפות לבאר שבע".
בודה בן ה-29 שכבש 58 שערים ב-119 משחקי ליגה בהונגריה מצויר בתקשורת המקומית כטיפוס ביישן וביתי מאוד שסירב כבר בעבר להצעות לשחק מחוץ למדינתו. בודה השתייך לסגל של הונגריה ביורו 2016 ושותף כמחליף במשחקים מול איסלנד (1:1) ובלגיה (4:0).
מצד שני, בגיל 29 אולי תהיה זו ההזדמנות האחרונה של בודה לצאת ולשחק בחו"ל. בבאר שבע יצטרכו לעבוד לשכנע אותו והכדור נמצא במגרש שלהם כעת.

מהיורו לליגת העל? בודה (gettyimages)
הרכב הפועל באר שבע: דודו גורש; בן ביטון, בן תורג'מן, שיר צדק, עמית ביטון; רן רובין, יובל שבתאי, מהראן ראדי, מאור בוזגלו, מאור מליקסון; אליניב ברדה. כן שותפו: גיא חיימוב, מתן אוחיון, וויליאם סוארס, לואי טאהא, אופיר דוידזאדה, וובה בראון, טוני וואקמה, ג'ון אוגו, בן שהר.
מהלך המשחק
דקה 23
0:1 לבאר שבע. מאור בוזגלו כבש את הראשון של האלופה בהכנה, כאשר בעט בשמאל כדור חד שנעצר ברשת של הפולנים.
דקה 31
0:2 לאלופה הישראלית, שוב זה בוזגלו. ראדי ניגש לבעוט כדור חופשי מ-25 מטרים, אבל הטעה את כולם עם מסירת עומק לעברו של בוזגלו, שמקרוב השלים צמד.
דקה 40
0:3 להפועל ב"ש. יובל שבתאי, בהופעת הבכורה באדום, סיפק כדור עומק ומהראן ראדי המשיך לקורה ופנימה.
מה דעתך על הכתבה?