לאחר למעלה משבועיים מאז מונה קובי רפואה למאמן, במכבי פתח תקווה החתימו את שחקן הרכש הראשון שלהם. מדובר בקשר הספרדי אלברטו "טיטו" מורנו אורטיס, ששיחק ביגוסטרה מהליגה השניה בספרד, שם רשם 159 הופעות בחמש השנים האחרונות. הם רשם גם 2 הופעות בלגיה ורשה.
במקביל אליו, בקבוצה מעוניינים לחזק את מרכז ההגנה וככל הנראה יצרפו את הבלם האוסטרי ברנרד יאנצ'ק בן ה-24 (1.83 מטר), שמרבית תנאיו במועדון סוכמו. בארבע השנים האחרונות הוא שיחק בריד מהליגה האוסטרית הבכירה ובמחלקות הנוער שיחק במנשנגלדבאך. לבלם גם 3 הופעות בנבחרת הצעירה של אוסטריה.
במכבי פתח תקוה יישבו בימים הקרובים עם החלוץ מוחמד כליבאת, שחזר בסוף השבוע האחרון מחופשה בארצות הברית. במועדון מעריכים מאוד את השחקן וינסו להחתימו על חוזה חדש, זאת לאחר שקיבל את השחרור ממכבי חיפה.
כליבאת מחזיק בנוסף בהצעות מבני סכנין, הפועל כפר סבא והפועל חיפה, כאשר סוכנו גלעד קצב צפוי לשבת עם ארבע הקבוצות. מקורביו של כליבאת הבהירו: "מוחמד אוהב את מכבי פ"ת. אם הוא יקבל שם את מה שהוא רוצה, אין סיבה שהוא לא ימשיך".
מה דעתך על הכתבה?