בהפועל ת"א שוקלים: מנג'ר מעל קורצקי

על הפנים
על הפנים | צילום: עדי אבישי

האדומים מתוסכלים: "הקבוצה נבנתה בצורה מגוחכת". ביקורת על המאמן

(גודל טקסט)

הפנים של ראשי הפועל תל אביב בסביבת חדר ההלבשה אמרו הכל. אחרי 0:0 מאכזב נוסף, הפעם עם הפועל רעננה, משימת ההישרדות קיבלה אמש (שבת) עוד סטירת לחי.

 

משחק ביתי שהיה הכרחי על מנת לנסות לשרוד הפך לעוד מופע חלש של האדומים שמבינים שמצבם בכי רע. "אם אחרי בית"ר עוד ניסינו להרים ראש, אי אפשר להתעלם ממה שקורה כאן. לא מצליחים להתרומם", אמרו במועדון.

 

 

המאמן מנחם קורצקי סופג לא מעט אש ואמש גם כמה אוהדים קראו לו לשים את המפתחות. במועדון בודקים אופציה למינוי מנהל מקצועי שינסה לסייע לצוות כשאחד השמות הוא זה של שייע פייגנבוים, אופציה שנפלה לפני מספר שבועות.

 

מנחם קורצקי סיכם: "לא כבשנו שערים ואנחנו עובדים על זה ולא מרימים ידיים. לא מפסיקים לשחק כדורגל.עלינו לשחק התקפי ולא נתקעים מאחור ונמשיך לחפש סוג של מומנטום לקחת נקודה ועוד נקודה כדי שנגיע עם ביטחון לפלייאוף".

 

במועדון מודים שרק בגלל יכולת נהדרת של אריאל הרוש שהמשיך בכושר הנפלא שלו מהעת האחרונה, נמנע הפסד שהיה מסבך את מצב הרוח עוד יותר. "הרוש שמר אותנו בתמונה. לא ברור מה חשבו שהביאו כל כך הרבה חלוצים אבל אין מי שיפעיל אותם", ביקרו במועדון את ההתנהלות בחלון ההעברות.

 


הירש, לא מתרוממים (עדי אבישי)

 

גם מצבת הפצועים התרחבה בסוף השבוע כשאביחי ידין שהיה נדמה שישוב להרכב, ייעדר תקופה של קרוב לחודש ויעבור ניתוח ארתרוסקופיה בברכו. גם גל שיש שסובל מזיהום ברגלו לא יהיה כשיר למשחק הקריטי נגד בני יהודה. "זה משחק על החיים, אם לא ננצח אז באמת אפשר לומר שאנחנו עם רגל בלאומית", הוסיפו.

 

אחד השחקנים שאיכזבו פעם נוספת, שחר הירש אמר בסיום: "שיחקתי חצי עונה ברעננה ועשו לי שם דברים מאוד לא יפים. לא דגדג לי מה שהיה ברעננה כואב לי בדיוק כמו שהפסדנו לבית"ר. אין זמן לתירוצים או לתוצאות האלו".

 

הבצורת בהתקפה: "מי שמבין משחק ההתקפה זה לא רק קשרים וחלוצים כמו שהגנה שסופגת שערים זה לא רק בגלל המגנים. בנו כאן קבוצה חדשה מאפס ולהגיד שצריך זמן זה קל כי אין לנו זמן. צריך להתאחד כמה שיותר מהר כי יש לנו קבוצה טובה".

 

יש לציין כי המועדון הגיב לפרסומים האחרונים והבעלים איציק ניסנוב מסר: "אנחנו מרוצים מקצב צבירת הנקודות של הקבוצה עד כה. מנחם קורצקי הגיע להפועל ת"א כשהיו כאן רק שישה שחקנים בוגרים, צירפנו 12 שחקנים בחלון ההעברות ואי אפשר לצפות שהקבוצה תהיה מחוברת אחרי זמן כל כך קצר. אנחנו סומכים על מנחם, הצוות והשחקנים שיעמדו במשימה וישאירו אותנו בליגה".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי