בהפועל תל אביב עדיין לא עושים הכנות מעשיות לעונה הבאה אך ה-2:1 לבני יהודה גרם לראשי הקבוצה לחשוב קדימה. בקבוצה נערכים לאפשרות שהשוער אריאל הרוש יעזוב לאחר שהוא מסיים את חוזהו.
במועדון אמרו: "הוא בכושר נהדר. רק הישרדות הירואית וכוונות רציניות לעבר הצמרת עשויים להשאיר אותו כאן". על פי אותם גורמים, הרוש צפוי לנדוד כמעט בוודאות מהפועל תל אביב.
למרות שהוזכר כאופציה להגיע למכבי תל אביב אם פרדראג ראיקוביץ' ינטוש (כפי שהסרבי עצמו הצהיר לאחרונה), לספורט1 נודע כי גיא לוזון לוחץ לצרף את השוער אליו התחבר בהפועל ת"א, למכבי חיפה. גורמים המעורים במהלך הודו כי נעשו כבר גישושים בנושא וכי אף הוגשה הצעה לא רשמית לשוער בן ה-28.

עונת שיא תניב פירות (דני מרון)
"הוא לא ישמש שוער שני בשום מקום. הרוש בכושר שיא", אמרו בסביבת השוער בנוגע לאופציה שיגיע למכבי תל אביב. יחד עם זאת, השוער שעשוי לעמוד בין הקורות במשחק הנבחרת בספרד בסוף מארס, מקווה למצוא מועדון באירופה.
אריק ינקו, בדרך חזרה למועדון נעוריו (עדי אבישי)

לוזון, נקשר להרוש (ערן לוף)
העובדה שעומרי גלזר לא זוכה לקרדיט אצל לוזון עלולה להוביל להשאלתו כאשר למכבי חיפה אין כמובן כוונות לוותר על אחד השוערים המבטיחים בכדורגל הישראלי. מי שמשמש כשוער הראשון בירוק, אוהד לויטה, מסיים חוזה בתום העונה.
במקביל, במועדון האדום כבר עומלים על מחליף כאשר שוער הפועל רעננה אריק ינקו הוא מי שצפוי לשוב למועדון בעונה הבאה.
מה דעתך על הכתבה?