אחרי שפתחה את הפלייאוף העליון בצורה מושלמת, עם ניצחונות על מכבי חיפה והפועל באר שבע, מכבי בני ריינה תתארח מחר (ראשון, 19:45) אצל הפועל חיפה. ריינה רחוקה שבע נקודות מהאדומים מחיפה שנמצאים במקום הרביעי, אך במועדון יש כאלה שמפנטזים על ניצחון נוסף שיפתח מחדש את הקרב על המקום הרביעי בטבלה.
שרון מימר צפוי ליהנות מסגל מלא לחלוטין, כאשר מארק קוסטה סיים לרצות עונש הרחקה וישוב לסגל. המאמן צפוי לתת את הקרדיט לאותם 11 שפתחו נגד הפועל באר שבע במחזור הקודם, כאשר שלומי אזולאי ולואי חלף יפתחו לצד קייס גאנם בחלק הקדמי.
"יוצאים לעוד משחק פלייאוף ורוצים להמשיך עם האנרגיות הטובות ועם המחויבות", אמר מימר לקראת המשחק. "הפועל חיפה בחוץ, זה משחק שהוא לא פחות קשה מהמשחקים האחרונים שהיו לנו. נצטרך לבוא באותה גישה, כי הפועל חיפה נמצאת במקום שהיא נמצאת בזכות ולא בחסד. יש שם קבוצה טובה, עם צוות מקצועי טוב ומאמן מצוין. נצטרך לבוא מוכנים, כדי שנמשיך במסע הזה שאנחנו עושים כל העונה ונמשיך להתקדם קדימה".
חוזר לסגל, אך לא צפוי לפתוח. מארק קוסטה | מאור אלקסלסי
טריוויה
* הפועל חיפה ברצף של שלושה הפסדי ליגה. ארבעה לא היו לה מאז אפריל-מאי 2022.
* בני ריינה היא היחידה שניצחה העונה את שתי החיפאיות בחוץ (בשני המקרים 1:2) ולמעשה עדיין לא הפסידה להפועל חיפה כאורחת: שתי תוצאות תיקו (1:1 בגביע הטוטו ו-0:0 בליגה) וכאמור הניצחון בסיבוב הראשון.
* ריינה היא המושלמת היחידה בפלייאוף העליון ותנסה לרשום שלושה ניצחונות רצופים לראשונה בימיה בליגת העל. בחמשת המקרים הקודמים שחיברה שני ניצחונות, אז הפסידה או סיימה בתיקו במשחק הבא.
* גיא מלמד עם 12 כיבושים בליגה העונה. שער נוסף יהווה שיא אישי חדש וגם יקבע שיא לשחקן כלשהו של הפועל חיפה ב-10 השנים האחרונות (כרגע הוא שווה לאלון תורג'מן ועדן בן בסט שהבקיעו 12 שערי ליגה כל אחד ב-2017/18).
* בני ריינה נותרה הקבוצה היחידה שלא נשרק לזכותה פנדל העונה. הפנדל האחרון היה של מארק קוסטה, שקבע 0:1 בפתח תקוה מול בית"ר ירושלים בפלייאוף התחתון לפני כ-11 חודשים.
מה דעתך על הכתבה?