עירוני טבריה תנסה לקטוע הערב (חמישי, 19:45) רצף של שבעה משחקים ללא ניצחון וחמישה ללא שער זכות, כשתפגוש את מכבי בני ריינה.
"ריינה קבוצה מהאיכותיות בליגה, פיזית ואינטסיבית עם איכויות וניסיון בכל עמדה וראינו את המשחק נגד מכבי תל אביב שהיא הייתה שווה להם בכל פרמטר", אמר המאמן אלירן חודדה. "נצטרך להיות במיטבנו ומרוכזים במשך כל המשחק על מנת לקחת נקודות נגדם".
חודדה נשאל האם לעובדה שקבוצתו טובה יותר בבית מאשר בחוץ ואת משחק החוץ הזה תשחק בגרין, יש משמעות במשחק הזה וענה: "סטטיסטית אכן צברנו יותר נקודות בבית מאשר בחוץ אבל גם זה משחק ביתי לריינה אז כך שאין שום יתרון לאף אחת מהקבוצות מהבחינה של לשחק בגרין".
לסיום, חודדה נשאל מה עשו בצוות המקצועי השבוע, לאחר ההפסד באשדוד ולאור התקופה הרעה שעוברת על קבוצתו: "ביצענו שיחות אישיות וקבוצתיות עם השחקנים. דיברנו על לקחת את המחצית השנייה הטובה שלנו מול אשדוד ולהביא אותה נגד ריינה מתחילת המשחק".
לא נשאר יותר מדי מה לעשות, חוץ מלקוות. חודדה | מאור אלקסלסי
גם באסם זערורה התייחס לתקופה שעוברת על הקבוצה: "ככה זה בכדורגל. יש תקופות פחות טובות, אבל אנחנו נשארים יחד ונצא מהמצב הזה יחד".
מה דעתך על הכתבה?