ק"ש בלחץ אחרי התבוסה למכבי חיפה: "יותר מדי טעויות". שחקן מכבי ת"א יגיע?

play
שי ברדה | מאור אלקסלסי
צפו בתקציר: צמד והחטאת פנדל לסבע, מכבי חיפה ניצחה 1:4 את קרית שמונה 04:56

דאגה במועדון הצפוני אחרי ה-4:1 בסמי עופר: "ככה אי אפשר לנצח משחקים, חייבים לחזור לבסיס". ז'ארדל ייבדק, בקבוצה מחכים לתשובת האלופה לגבי צירופו בהשאלה של אורי עזו

(גודל טקסט)
מחזור 18
הסתיים
11/01/2025

מכבי חיפה

  • חזיזה (36, פנדל)
  • סבע (38)
  • סבע (41)
  • רפאלוב (85)
  • (36)
  • (38)
  • (41)
  • (85)
4
:
1
  • (64) סילבה
  • (64) ז'ארדל
  • (64)
  • (64)

עירוני קרית שמונה

לחץ בעירוני קרית שמונה אחרי הפסד נוסף – הפעם 4:1 מול מכבי חיפה אמש (שבת). בקבוצה הצפונית חוששים להסתבך בקרבות התחתית כאשר היכולת היא זו שמדאיגה יותר מכל את אנשי הקבוצה. "אנחנו עושים יותר מדי טעויות וככה אי אפשר לנצח משחקים", אמר שחקן בקבוצה. "אי אפשר, בטח לא נגד קבוצה כמו מכבי חיפה, לתת להם כל כך הרבה הזדמנויות. אנחנו חייבים לחזור לבסיס".

אם לא די בהפסד וביכולת, בקרית שמונה חוששים מהפציעה של ז'ארדל. החלוץ ייבדק ובקבוצתו מקווים שלא יתגלו ממצאים מיוחדים. גם אלפרדו סטיבנס פצוע ונעדר מהסגל ובקרית שמונה מקווים שלא מדובר בהיעדרות ארוכה.

סקו בנגורה שחקן עירוני קרית שמונה מאוכזב
סיבה לדאגה? | מאור אלקסלסי

בקבוצה רוצים להתחזק הן בעמדות ההגנה וגם באורי עזו. הקשר הצעיר מבוקש מאוד על ידי הקבוצה הצפונית, שמחכה לתשובות ממכבי תל אביב ומהשחקן.

משחקי יום ראשון בליגת העל

20:00: מ.ס. אשדוד – הפועל חדרה (ספורט2) 20:30: הפועל חיפה – הפועל באר שבע

עוד באותו נושא: עירוני קרית שמונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי