עוד לפני הניצחון הדחוק על הפועל עכו בגביע המדינה, בפודקאסט "רביבו ושכנר" מבית ספורט1, תהה השדר והמגיש לירן שכנר האם בית"ר ירושלים היא בכלל חלק ממאבק האליפות בליגת העל.
בעקבות ההפסד המאכזב 4:1 למכבי בני ריינה בטדי במחזור האחרון, שכנר שאל את רביבו: "האם זה המחזור שבו ארבע הפכו להיות שלוש? אף אחד לא מצפה מבית"ר ירושלים להיות אלופה".
צפו בקטע
חיים רביבו השיב: "אנחנו לא צריכים לצפות מבית"ר ירושלים להיות אלופה. לא בעל הבית צריך לצפות, לא המאמן צריך לצפות, לא השחקנים צריכים לצפות ולא הקהל צריך לצפות. בית"ר ירושלים בונה את עצמה, היא הביאה את עומר אצילי והיא תביא עוד שניים או שלושה שחקנים.
"בעונה הבאה, אנחנו לא נגיד את המילים האלה. בשנה הבאה, עם הקהל המטורף של בית"ר ועם השחקנים הנוספים שיגיעו בבחירה נכונה של אלמוג כהן ושל ברק יצחקי, כולם, כולל כולם, ידרשו מבית"ר להיות זאת שזוכה באליפות. אם היא לא תזכה, אז אפשר לבחון אם זה כישלון או לא".
הפרק האחרון של הפודקאסט "רביבו ושכנר" זמין הכל הפלטפורמות בהן אתם מאזינים וצופים בפודקאסטים.
מה דעתך על הכתבה?