חוסה קורטס יעבור בדיקות רפואיות וצפוי לחתום בהפועל חדרה

play
| אתר רשמי, מתוך אינסטגרם
צפו: הפועל באר שבע טיילה עם שישייה מול הפועל חדרה ועלתה לרבע גמר הגביע 04:00

הקולומביאני, שעל המגעים עמו פורסם בספורט1, יהיה הראשון הראשון בחלון. התבוסה בב"ש "לא תעבור לסדר היום"

קבוצות: הפועל חדרה
(גודל טקסט)

הפועל חדרה ספגה אמש (רביעי) תבוסה קשה של 6:0 נגד הפועל באר שבע והודחה מגביע המדינה. בחדרה ידעו שהסיכויים לצאת עם נצחון מטרנר אינם גבוהים, והחליטו מראש לעלות בהרכב משני כדי לתת מנוחה למספר שחקני מפתח לקראת קרב התחתית החשוב נגד עירוני טבריה בליגה. בסיום הודו בחדרה שלא ציפו לספוג כזאת תבוסה, אבל גם מבינים שהסגל הדליל מחייב חיזוק ובסופו של דבר כשאתה מודח מהגביע, התוצאה פחות משנה.

הבלם הצעיר בשאר אבדאח היה היחיד שקיבל מחמאות, אחרי שפתח והציג משחק לא רע שהפך אותו לנקודת האור היחידה מבחינת אנשי חדרה אמש.

הבעלים יקיר שוורץ לקח קשה מאוד את התוצאה ושוחח עם השחקנים בסיום: "לא נעבור לסדר היום על המשחק הזה. אני שם את החיים שלי על הכף פה ואנחנו מגיעים לקרב מכריע על הגורל שלנו ביום שני נגד טבריה. מי שרוצה להיות איתי ועם הקבוצה, מוזמן לעשות את זה, ומי שמרגיש שהוא לא יכול להיות כאן איתנו בקרב הזה, שיגיד לנו".

השופט גל לוי עם שחקני הפועל חדרה
שחקני הפועל חדרה. אולי די כבר? | קובי אליהו

בתוך כך, חדרה קרובה לרכש ראשון בחלון הזה, כשהקשר הקולומביאני חוסה קורטס, שעל המגעים עמו פורסם לראשונה בספורט1, כבר נמצא בישראל ויעבור היום בדיקות רפואיות בדרך לחתימה על חוזה בקבוצה. קורטס משחק בתפקיד כנף שמאל, אך יכול לשחק גם בתפקידים נוספים בחלק ההתקפי.

בחדרה מחפשים בדחיפות גם קשר אחורי ועשויים לבדוק את מועמדותו של ז'אניו ביקל, קשרה של מכבי נתניה שלא צפוי להמשיך במדי היהלומים.

הקפטן מנשה זלקה סובל מסדק בכף הרגל והוא יחמיץ בוודאות את המשחק נגד טבריה.

פעילות של הפועל חדרה להנצחת ניצן שסלר ז"ל שנפל בעזה
| אתר רשמי, באדיבות הפועל חדרה

אמש נערכה פעילות מרגשת מאוד במועדון, כאשר לצד העסקה להחזרת החטופים שאושרה השבוע, שחקני קבוצת ילדים ג' של הפועל חדרה התכנסו במתחם האימונים למפגש עם משפחתו של ניצן שסלר ז"ל, תושב חדרה ושחקן מחלקת הנוער לשעבר שנהרג לפני כחודש בפעילות ברצועת עזה. ביוזמה של ורד פריימן, מתנדבת מעמותת מטה חרבות ברזל, נעשה החיבור עם המשפחה, ההורים פרח וארז והאחיות שיר ושי ובהפועל חדרה החליטו לקרוא לקבוצת ילדים ג' על שמו של ניצן שסלר ז"ל ומעתה תיקרא הקבוצה הפועל ניצן חדרה.

עוד באותו נושא: הפועל חדרה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי