לא מה שאבוקסיס התלונן עליו: הפנדל השני שקיבלה מכבי תל אביב לא מוצדק

play
כרם ג'אבר שחקן מכבי נתניה מול ווסלי פטאצ'י שחקן מכבי תל אביב | ברני ארדוב
צפו בתקציר: מכבי תל אביב חגגה עם 1:4 על מכבי נתניה 03:58

על אף שמאמן מכבי נתניה התרעם על הפנדל הראשון שנשרק לזכות האלופה, הוועדה הצדיקה אותו. עם זאת, נגיעת היד של אביב קנריק לא הצדיקה שריקה לבעיטת עונשין מ-11 מטרים

(גודל טקסט)

הוועדה המקצועית של איגוד השופטים אישרה הערב (שלישי) שהפנדל השני שנפסק לזכותה של מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה היה שגוי. בימים האחרונים, מאז המשחק בשבת, נשמעו לא מעט ביקורות על החלטת שופטי המסך, כולל זו של יוסי אבוקסיס מאמן מכבי נתניה. הוועדה הסבירה את ההחלטה לאשר את כדור העונשין שנשרק בעקבות עבירה על אושר דוידה (עליו התלונן מאמן היהלומים), אבל לפי הוועדה – נגיעת היד של אביב קנריק לא הצדיקה שריקה לפנדל.

מיגל ויטור שחקן הפועל באר שבע
הכרטיס הצהוב בלבד היה מוצדק. מיגל ויטור | ברני ארדוב

בעוד שבעיטת העונשין שנשרקה בגין עבירה על דוידה "מוצדקת", בכל הנוגע לנגיעת היד של קנריק נמסר מהוועדה: "בעיטת עונשין שגויה, היד של שחקן ההגנה אמנם נוגעת בכדור, אך נמצאת במח טבעי ביחס לפעולת השחקן".

באירוע נוסף שנבדק, הובהר כי למיגל ויטור לא הגיע כרטיס אדום בעקבות העבירה שביצע נגד הפועל ירושלים. "השחקן הסתכן באופן התיקול, אך לא כל הקריטריונים לעבירת משחק חמורה ו/או אלימה מתקיימים", נכתב בהסבר.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי