בלם נבחרת דרום אפריקה צפוי להצטרף למכבי פתח תקוה

play
| אימג'בנק GettyImages, PHILL MAGAKOE/AFP
צפו: צמד של דמשקאן הפך פיגור 1:0 לניצחון 1:2 של מכבי פתח תקוה על ריינה 03:56

במועדון אישרו כי ראשין דה רוק בן ה-28, שחקן האלופה ממלודי סאנדאונס, אמור להשלים את מכסת הזרים. רשם 17 הופעות בנבחרת מאז 2021

קבוצות: מכבי פתח תקוה
(גודל טקסט)

מכבי פתח תקוה ממשיכה לבצע שינויים בסגל. אחרי הפרידה מרנאטו גויקוביץ' וצירופם של ז'ורדי סולאדיו, ווילסון האריס וארד בר, הבוקר (שבת) דווח בדרום אפריקה על כך שהמועדון מצא את המחליף לבלם הבוסני שעזב וזהו ראשין דה רוק בן ה-28, שחקן האלופה המקומית ממלודי סאנדאונס.

לפי "SABC", הוא כבר הושאל למכבי פתח תקוה בחוזה עד סיום העונה, אבל הוא מסיים את חוזהו ביוני הקרוב ומכאן שהוא עשוי להישאר גם מעבר לחצי העונה הקרובה. במכבי פתח תקוה אישרו את מועמדותו של דה רוק ובמועדון מאמינים שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי של הרגע האחרון, הוא יצטרף בימים הקרובים וישלים למעשה את מכסת הזרים.

ראשין דה רוק במדי נבחרת דרום אפריקה (מימין), יוני 2021
| אימג'בנק GettyImages, PHILL MAGAKOE/AFP

דה רוק מיעט לשחק העונה ורשם שש הופעות בלבד, אבל מאז שהצטרף לקבוצה ב-2021 רשם 79 הופעות והבקיע שני שערים. יש לו גם 17 הופעות בנבחרת דרום אפריקה, הבכורה הייתה ב-2021. על פי האתר "טרנספר מרקט", שוויו כיום מוערך בכ-800 אלף יורו.

עוד באותו נושא: מכבי פתח תקוה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי