ביום חמישי הודיעה מכבי חיפה על צירופו של גיא מלמד מהיריבה העירונית, הפועל חיפה. החלוץ בן ה-32, ששואף להיאבק על תארים בסמי עופר ועשוי לערוך בכורה נגד מכבי תל אביב, זכה לקבלת פנים חמה מקהל האוהדים הגדול של קבוצתו החדשה, עוד בטרם פגש אותם במגרש.
בסוף השבוע האחרון זינק מספר העוקבים שלו באינסטגרם ביותר מ-4,000 עוקבים חדשים, שהצטרפו בעקבות חתימתו במועדון. כעת עומד מלמד על 15.3 אלף עוקבים, מספר שצפוי לעלות, שכן סגל הכוכבים החיפאי נחשב לאחד הנעקבים ביותר בליגה. לשם השוואה: ליאור רפאלוב מחזיק ב-81.1 אלף עוקבים, דולב חזיזה ב-76.2 אלף, דיא סבע ב-50 אלף, ודין דוד, שאינו פעיל במיוחד ברשת, מחזיק בקרוב ל-40 אלף עוקבים.
אם יכבוש כבר בבכורה מול מכבי תל אביב, מלמד צפוי להוסיף לעצמו עוד אלפי עוקבים חדשים. מלך השערים של ליגת העל עם 17 שערים ירצה להמשיך את המגמה המרשימה גם בצד השני של העיר. הוא ישתף פעולה עם דוד וסבע, ובכך שלושת הסקוררים המובילים של ליגת העל ישחקו זה לצד זה, כשהתקווה היא לראות את מכבי חיפה המוכרת חוזרת לגדולתה.
מה דעתך על הכתבה?