אייל ברקוביץ': "אחרי שבכר רב עם תורג'מן, שחר סימן מאמן לעונה הבאה"

play
ברק בכר מאמן מכבי חיפה בעימות עם דור תורג'מן שחקן מכבי תל אביב | מאור אלקסלסי
צפו: אבוקות, התגרות ומהומת ענק שהובילה לפיצוץ בין מכבי חיפה למכבי ת"א 04:56

כוכב העבר התייחס לתקיפת שוער נוף הגליל: "עונש של הורדת חמש נקודות להפועל תל אביב". וגם: הפנייה הישירה לשר מיקי זוהר: "אם לא תעשה את זה, אל תפתח את עונת המשחקים הבאה"

אייל ברקוביץ' התייחס לאירועים הקשים שאירעו אתמול (שני) בכדורגל הישראלי בתוכנית הספורט ברדיו 103FM. תחילה התייחס לתקיפת שוער הפועל נוף הגליל, מתן עמבר: "התנהלות פחדנית, מנהלת פחדנית. מה שקרה אתמול מצריך עונש של הורדת חמש נקודות להפועל תל אביב. באותה שנייה היו צריכים לעצור את המשחק".

לאחר מכן, התייחס ברקוביץ' לאירועים הקשים במשחק בסמי עופר בין מכבי חיפה למכבי תל אביב: "אלו שהרביצו שיחנקו במעצר ויורחקו לכל החיים. ממה זוארץ וכלפון היו מופתעים? כל משחק קלאסיקו יש אלף אבוקות. שכחתם שאוהדי מכבי חיפה מהמגרש באשדוד הרביצו לאוהדים שלהם ולא עשו כלום?"

האזינו לקטע המלא

כוכב העבר הצהיר: "הנהלת מכבי חיפה לא מתעסקת עם האוהדים הפורעים כי הם עבריינים". לאחר מכן, פנה לשר התרבות והספורט מיקי זוהר שעלה לשידור: "תעביר חוק בכנסת שכל פורע במגרש ספורט נכנס לכלא לשלוש שנים, אם החוק לא יעבור, לא תיפתח עונת המשחקים הבאה ".

ברקוביץ' התייחס גם להתנהלותו של ברק בכר, שהורחק משני משחקים לאחר הקטטה עם חלוץ מכבי תל אביב, דור תורג'מן: "למה שבכר עשה אתמול אין אח ורע, הטעות הכי גדולה שעשה מאז שהוא היה מאמן ילדים. בכר צריך להיות מורחק לעשרה משחקים. יעקב שחר כבר סימן מאמן לעונה הבאה ברגע שזה קרה, בכר נכנס לפנקס שלו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי