תפנית נוספת? קיום משחק הגביע בין בני סכנין לבית"ר ירושלים שוב בסכנה

play
שחקן בית"ר ירושלים, דור מיכה, מול שחקן בני סכנין, עילאי אלמקייס | דני מרון
צפו: שער של דוניו נתן לחדרה 0:1 על בני סכנין, וניצחון ליגה שני העונה 03:59

הכאוס לא נגמר: אחרי שההתמודדות הועברה לבלומפילד, התברר כי הקבוצה מהמגזר לא השלימה את ההיערכות הלוגיסטית הדרושה והיא מנסה למצוא פתרון מיידי. יותר מ-10,000 אוהדי בית"ר ממתינים לפתיחת מכירת הכרטיסים

(גודל טקסט)

הפארסה סביב המשחק בין בני סכנין לבית"ר ירושלים שאמור להתקיים מחר (רביעי, 20:30) במסגרת רבע גמר גביע המדינה, עשויה לקבל עוד תפנית. נכון לשעות הבוקר, המשטרה עדיין לא אישרה את קיום המשחק מחר בבלומפילד בשל היערכות לוגיסטית לקויה. לבני סכנין חסרים קרוב ל-200 מאבטחים ועוד מספר השלמות לוגיסטיות, כאשר אם לא תדאג לכך במהלך השעות הקרובות, קיום המשחק נמצא בסכנה.

מעל עשרת אלפים אוהדים של בית"ר ירושלים נמצאים בהמתנה לרכוש כרטיסים, כאשר רק אתמול הוחלט סופית כי המשחק יעבור לאיצטדיון בלומפילד. בסכנין מאמינים כי ימצאו פתרונות בשעות הקרובות, אך אם לא יעשו זאת תהיה זו עוד פארסה בשורת האירועים המביכים שקדמו למשחק.

שחקן בני סכנין, אלעד שחף, מול שחקן בית"ר ירושלים סילבה קאני
יהיה או לא יהיה משחק? אלעד שחף מול סילבה קאני במפגש קודם העונה | דני מרון

כזכור, בשבוע האחרון המשחק המדובר נמצא בכותרות משלל סיבות. תחילה, סכנין ביקשה להקדים את משחקה כפי שהוקדם משחקה של בית"ר ירושלים ליום שישי. לאחר מכן החל כאוס סביב האיצטדיון שיארח את המשחק, לאחר שאיצטדיון עכו לא אושר על ידי המשטרה. בסופו של דבר הפור נפל על בלומפילד – אבל כעת גם זה עוד לא ודאי.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, בני סכנין

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי