מסתמן שנפל הפור לגבי משחק הגביע בין בני סכנין לבית"ר ירושלים

play
שחקן בית"ר ירושלים, דור מיכה, מול שחקן בני סכנין, עילאי אלמקייס | דני מרון
צפו: רצף הכיבושים של אצילי המשיך, בית"ר ירושלים ניצחה 0:1 את בני סכנין 02:12

עושה רושם שתובע ההתאחדות ימליץ על הפסד טכני למארחת. כתב אישום טרם הוגש בגין ביטול משחק רבע הגמר, אבל בהתאחדות בטוחים שהקבוצה לא עשתה מספיק כדי לקיימו. בית"ר בדרך לארבע האחרונות?

(גודל טקסט)

יומיים אחרי ההחלטה לא לקיים את משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים, עדיין לא הוגש כתב אישום נגד בני סכנין. כידוע, המשחק היה אמור להיערך אמש (רביעי). יחד עם זאת, על אף שתובע ההתאחדות לכדורגל עו"ד גלעד ברגמן טרם הגיש כתב אישום רשמי, מסתמן כי הבקשה שלו תהיה לגזור הפסד טכני על סכנין.

בקבוצה שהייתה אמורה לארח את המשחק טוענים כי לא היו יכולים לגייס את כמות הסדרנים שדרשה משטרת ישראל, וכי אין זו אשמתם, אבל ההתאחדות ניהלה מעקב צמוד אחר ההתפתחויות ועל פי העדויות והמידע שהגיע לידי ראשיה, בני סכנין לא עשתה מספיק כדי שהמשחק יתקיים.

עוד טוענים בסכנין כי הזיזו להם את המשחק בין כמה אצטדיונים והקשו עליהם לעמוד בדרישות המשטרה, אבל זה לא צפוי לעזור להם, אלא אם בית הדין יחשוב אחרת מהתובע ולא יקבל את ההמלצה להפסד טכני.

יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס אמר אתמול בתכנית הספורט של 103FM: "קיבלנו הסכמה לגבי בלומפילד, אז אמרו שצריך 300-350 מאבטחים. היו המון דרישות והודענו שאין בעיה. למחרת הייתה הערכת מצב, ופתאום אנחנו רואים שמבקשים מאיתנו 545 סדרנים, הדרישה עלתה ולא ירדה. קיבלנו את הדרישות בשעה 14:00 ושיש לנו מספר שעות לגייס מאבטחים. ניסינו בכוחות עצמנו לגייס, היו חסרים לנו 80 מאבטחים בשעה 16:30. הדרישה שלהם הייתה מוגזמת, ניסו להכשיל אותנו".

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, בני סכנין

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי