הפועל חיפה כבר סימנה שני שחקנים שתרצה להשאיר. מה עם רוני לוי?

play
רוני לוי מאמן הפועל חיפה | מאור אלקסלסי
צפו: הפועל חיפה ניצחה 1:2 את בני סכנין וסיבכה אותה בתחתית 03:40

אחרי שנאור סבג האריך רשמית חוזה לשנתיים נוספות, אחד הישראלים הבכירים בסגל קיבל פנייה מיואב כץ, כשבכוונתו להאריך את חוזהו של אחד הבלמים גם כן

קבוצות: הפועל חיפה

קשר הפועל חיפה נאור סבג חתם לשנתיים נוספות בקבוצה, ובכך מהווה את הסנונית הראשונה מבחינתו של הבעלים יואב כץ בכל הקשור להכנות לעונה הבאה.

סבג הגיע להפועל חיפה בעונת 2023/2024 והיה שותף להעפלה לפלייאוף העליון בשתי העונות שלו בקבוצה. העונה כבש שער אחד ובישל שלושה.

לאחר החתימה על החוזה החדש, אמר הקשר: "תודה ליואב כץ ולצוות המקצועי שנתנו בי אמון. מאחל שנמשיך לעשות דברים יפים ביחד, עם החברים לקבוצה ועם האוהדים שלנו. יאללה הפועל!"

שוער הפועל חיפה, יואב ג'רפי
יואב ג'רפי | מאור אלקסלסי

כעת, בקבוצה ינסו להחתים שחקנים נוספים, כאשר פנייה ראשונית ליואב ג'רפי כבר נעשתה, כך טוענים גורמים בסביבתו של כץ. בנוסף, בהפועל חיפה מעוניינים להחתים גם את ג'ורג' דיבה על חוזה חדש ולהשאירו בקבוצה.

בכל הנוגע למאמן רוני לוי, הוא הבהיר אתמול כי עד כה לא קיבל הצעה מהבעלים. לוי מעוניין להישאר ואף משוכנע כי אם השלד יישמר, יחד עם חיזוקים מתאימים, ניתן יהיה לרשום עונה נוספת בצמרת. עם זאת, בשלב זה, כץ עדיין לא הניח בפניו הצעה רשמית.

עוד באותו נושא: הפועל חיפה, נאור סבג

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי