דראפיץ' ובירם כיאל סיימו את דרכם בסכנין, זה המועמד המוביל לתפקיד המאמן

play
רוצה את בירם כיאל לצדו. סלובודן דראפיץ' | מאור אלקסלסי
צפו: הפועל חיפה ניצחה 1:2 את בני סכנין וסיבכה אותה בתחתית 03:40

אחרי הלחץ על יושב הראש, המאמן והמנהל המקצועי שילמו את המחיר על התוצאות המאכזבות. המועמד המוביל הוא מוטי איוניר, כשאלי לוי בתוכניות וגם האפשרות להפוך את סלאח חסארמה למאמן ראשי

קבוצות: בני סכנין
(גודל טקסט)

לאחר ההפסד להפועל חיפה, התחושה הקשה בבני סכנין הובילה לצעד בלתי נמנע. היום (שני) הקבוצה הודיעה כי המאמן סלובודן דראפיץ' והמנהל המקצועי בירם כיאל סיימו את דרכם. מהמועדון נמסר: "שניהם מוערכים בקרב אנשי המועדון וההישגים שלהם ראויים לכבוד. מאחלים להם הצלחה בדרכם המקצועית והאישית".

בשיחה בין היו"ר מוחמד אבו יונס לכיאל, האחרון הבהיר שאם מבצעים זעזוע, נכון יהיה לעשות זאת בכל השדרה המקצועית. כידוע, כיאל נחשב למנהל המקצועי, אך חתום על חוזה שחקן בו ימשיך להחזיק עד תום העונה בכל מקרה.

ההפסד אתמול קירב את בני סכנין למרחק של ארבע נקודות בלבד מהקו האדום, והלחץ גבר. דעתו של כיאל הייתה שיש להשאיר את דראפיץ' בתפקיד, אך הוא לא הצליח להשפיע על אבו יונס שהיה נתון ללחץ לבצע שינוי מיידי מצד גורמים במועדון.

מוטי איווניר הוא המועמד המוביל מבחינת ההנהלה לתפקיד המאמן, גם אלי לוי והאפשרות להפוך את סלאח חסארמה למאמן ראשי נמצאים על הפרק.

מוטי איוניר | דני מרון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי