בבאר שבע מאוכזבים: "לא ברור למה הפסקנו לשחק, ביטלנו את בית"ר בפתיחה"

play
אליאל פרץ, דור מיכה | דני מרון
צפו: בית"ר ירושלים והפועל באר שבע נפרדו ב-1:1, אליאסי סיפק הצלה ענקית 03:59

המוליכה איבדה 4 נקודות בשני המשחקים האחרונים וצברה בסיבוב השני פחות נקודות ממכבי ת"א: "נגררנו אחרי בית"ר במקום להכתיב את הקצב". שחקני המפתח לא הצליחו להתעלות: "אם כל כך הרבה שחקנים היו ביום פחות טוב, אז גם הנקודה שלקחנו היא חשובה"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

רגשות מעורבים בהפועל באר שבע אחרי התיקו אמש בטדי מול בית"ר ירושלים. מצד אחד יצאו בקבוצה מסופקים מנקודת חוץ מול קבוצה טובה, שקיבלה דחיפה עצומה מהקהל שלה והיתה גם קרובה יותר לנצח. מצד שני, חשים בהפועל באר שבע שאיבוד ארבע נקודות בשני המשחקים האחרונים, עלול לפגוע בהמשך וכעת מדברים בקבוצה על חשיבות המשחק מול מכבי נתניה בשבת ובעיקר על כך שהפועל באר שבע חייבת לחזור ולנצח.

אם יש אכזבה בקבוצה, אז היא מהנסיגה העצומה ביכולת אמש אחרי שהקבוצה עלתה ליתרון מהשער של קינגס קאנגווה. "לא ברור למה הפסקנו לשחק נכון וחכם אחרי שכבשנו. אולי הרגשנו יותר מדי נוח וחשבנו בטעות שהניצחון יבוא בקלות", אמרו אמש שחקנים בקבוצה. "היינו מדהימים בדקות הראשונות. ביטלנו לחלוטין את בית"ר והקשינו עליה לעבור את החצי – ואז פשוט הפסקנו לשחק. ברגע שכבשנו, היינו בטוחים שזה הערב שלנו. במקום להמשיך לשלוט ולהכתיב את הקצב, נגררנו אחרי המשחק של בית"ר ופינינו להם את הבמה".

קינגס קאנגווה שחקן הפועל באר שבע
קינגס קאנגווה | דני מרון

מספר שחקני מפתח של הפועל באר שבע היו במשחק לא מספיק טוב, בראשם לוקאס ונטורה, שלא היה משמעותי ונוכח כתמיד. גם קאנגווה למרות השער שכבש, היה במשחק פושר ולראיה אפילו הוחלף. אבל היו עוד שלא ממש הגיעו למשחק כמו אמיר גנאח, גיא מזרחי והלדר לופס, שקיבל הרבה מחמאות באחרונה ואמש היה במשחק מאוד מאופק. "אם כל כך הרבה שחקנים היו ביום פחות טוב, אז גם הנקודה שלקחנו ממשחק כזה היא טובה וחשובה", סיכמו אמש במועדון.

ניב אליאסי שוער הפועל באר שבע
בבאר שבע מתקשים להיות מרוצים מהתיקו | דני מרון

הפועל באר שבע סיימה את הסיבוב השני עם 28 נקודות מתוך 39. מכבי תל אביב, עם כל הביקורות כלפיה, עשתה 30 נקודות. "בסוף מה שקובע ומה שנספר אלה הנקודות ואם אחרי סיבוב כזה איכותי, אנחנו מסיימים שניים בצבירת הנקודות בסיבוב השני, זה לא מספיק טוב", אמרו במועדון.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי