אביה של רומי גונן מתקשה להירגע מהטקס המרגש, אך שלח נורת אזהרה

play
אמילי דמארי ורומי גונן בטקס המרגש בבלומפילד | שירה קז
צפו: אמילי דמארי ורומי גונן בטקס מרגש לכבודן בבלומפילד 05:26

לאיתן גונן עדיין יש צמרמורת מהטקס "שגרם למאות אלפים להתרגש". עם זאת, הוא יודע שמצבן הרפואי של שורדי ושורדות השבי, הוא תזכורת לשעון החול שהולך ואוזל

20 אלף אוהדי מכבי תל אביב שהגיעו אתמול (שבת) לבלומפילד זכו לא רק לחזות בניצחון 0:3 על הפועל חיפה, אלא בעיקר לחוות רגעים מצמררים ומרגשים שחרגו מגבולות המשחק, כאשר רומי גונן ואמילי דמארי עלו על כר הדשא. גונן, אוהדת הפועל חיפה, ודמארי, אוהדת מכבי תל אביב, נשאו דברים נוגעים ללב כשהן הודו לקבוצות שתמכו במשפחותיהן בתקופת השבי, והותירו את הקהל כולו בדמעות.

גם ביום שאחרי, משפחת גונן מתקשה להירגע מהערב המרגש. "אני חושב שהצלחנו לגרום למאות אלפים ואולי מיליונים כמה דקות של אושר צרוף ממש", אמר איתן גונן, אביה של רומי, לרינו צרור בגלי צה"ל. "אמילי ורומי לא יצאו לתקשורת עד עכשיו, לא נחשפו, ואתמול זו הייתה הזדמנות משוגעת – כי רומי אוהדת את הפועל חיפה ואמילי אוהדת את מכבי תל אביב. הכדורגל אתמול שיחק תפקיד משני. עדיין יש לי צמרמורת מאתמול. אני מאתמול עם דמעות בעיניים".

גונן סיפר: "מהרגע שקמנו ביום שבת והתארגנו, הייתה התרגשות עצומה. הפועל חיפה נתנו לנו חולצות חדשות עם הכיתוב 'אבא, חזרתי בחיים' מאחורה. במשך 15 חודשים הלכתי למשחקים של הפועל חיפה עם חולצה שכתוב עליה 'רומי חוזרת', ועכשיו אני שם אותה בצד והולך עם החולצה החדשה".

אמילי דמארי, רומי גונן ששוחררו משבי חמאס, בטקס לפני המשחק של מכבי תל אביב נגד הפועל חיפה
| שירה קז

במהלך הערב נראתה רומי על כסא גלגלים, תזכורת למצבה הרפואי הלא פשוט ותזכורת חיה לשעון החול שהולך ואוזל לשאר החטופים שנמצאים בשבי חמאס בעזה. "התמונות והסרטונים מאתמול די ברורים. כולם בפעם הראשונה ראו את המצב הבריאותי שלהן, אבל אנחנו בידיים הכי טובות בעולם", אומר גונן.

רגע השיא של הערב הגיע כאשר אמילי דמארי לקחה את המיקרופון ושלהבה את אוהדי מכבי תל אביב עם שירים מהיציע. "לא ידעתי מה אמילי הולכת לעשות או להגיד, היא שלהבה את כל הקהל בצורה מופתית, מושלמת", אומר גונן. "היא כל כך מדהימה. זכיתי להיות אתמול לצד שתי גיבורות על. כל מה ששורד את זה, הוא גיבור על, ולא נשקוט וללא נוח עד שכולם יחזרו הביתה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי