מה שהתחיל כנראה כמעשה קונדס, הסתיים בעונש כספי כבד עבור אב ובנו, אוהדי מכבי תל אביב. במהלך המשחק נגד הפועל חיפה שהתקיים לפני שמונה ימים באצטדיון בלומפילד, פרץ אוהד צעיר למגרש ונעצר על ידי מאבטח.
הפריצה לדשא עלתה לבן ולאביו, שישב לצדו, קנס משטרתי בסך 3,000 שקלים. בנוסף, מכבי תל אביב נקנסה על ידי ההתאחדות לכדורגל בסכום זהה של 3,000 שקלים, קנס שגם אותו המשפחה תידרש לשלם. כך יוצא שהרגע הספונטני על כר הדשא הסתכם בהוצאה כספית כוללת של 6,000 שקלים לאב ולבנו.
מדובר באוהדים שאינם בעלי מנוי וישבו בשער 4, שמיועד לרכישת כרטיסים. מכבי תל אביב מכירה היטב את הפרטים שלהם, כך שלא ברור אם בעתיד הם יורשו להיכנס למשחקים של הקבוצה. כך או אחרת, ספק רב אם אותו אוהד צעיר יפרוץ שוב למגרש כאשר התשלום הוא כל כך גבוה בגין השטות הזו.
מה דעתך על הכתבה?