יניב קטן טוען: מכבי חיפה היא הקבוצה היחידה בעולם שעשתה דבר כזה

play
ברק בכר | ברני ארדוב
תקציר ליגת העל: מכבי חיפה – בית"ר ירושלים 3:3 05:19

כוכב העבר של הירוקים לא מבין למה גיא מלמד לא פתח נגד בית"ר ירושלים: "איך מחתימים את מלך שערי הליגה ולא משחקים איתו?! ברק בכר לא מחזיק ממנו?"

(גודל טקסט)

גיא מלמד מלך שערי הליגה העונה, הגיע מהפועל חיפה בקול תרועה רמה למכבי חיפה כרכש הנוצץ ביותר. בפודקאסט "הענק הירוק" של יניב קטן, התקשה כוכב העבר להבין איך החלוץ לא מקבל מספיק דקות ולא פתח נגד בית"ר ירושלים ביום ראשון האחרון, שבו הירוקים סיימו ב-3:3 מרתק, אך מאכזב מבחינתם.

צפו בקטע

"איך יכול להיות? תהה האגדה מהכרמל, "אני חושב שמכבי חיפה היא הקבוצה היחידה בעולם שבחודש ינואר מחתימה את מלך שערי הליגה שמגיע בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו ולא משחק". קטן לא עצר: "18 שערים הבקיע גיא מלמד וגם כבש נגד מ.ס. אשדוד מחזור קודם. אז ברק בכר הביא את מלך שערי הליגה ולא מחזיק ממנו בכלל, מה הוא שחקן מהנוער?"

אחד מחלוצי העבר הגדולים של מכבי חיפה התייחס גם לעובדה שהשילוב של דיא סבע ודין כרגע מוכיח את עצמו יותר מאשר עם מלמד שכרגע לא הניב את תוצאות הרצויות. "הבאת רכש בינואר, אז הוא חייב להיות בפנים. שבכר ישחק עם דין דוד ומלמד זה יעבוד, כדורגל זה תקופות. הרי מלמד כבש נגד אשדוד, ואתה לא יכול להושיב את הבן אדם מחזור אחרי על הספסל נגד בית"ר. חלוץ צריך דקות וצריך שיאמינו בו".

שחקן מכבי חיפה גיא מלמד | ברני ארדוב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי