למרות שהוביל את הפועל חיפה לעוד עונה מרשימה, רוני לוי לא חתם על חוזה שישאיר אותו בקבוצה גם בעונה הבאה. בינתיים, בתוכנית הספורט של 103FM, אייל ברקוביץ' התייחס לסיטואציה ונשמע בטוח בכך שלוי יישאר: "לאן הוא יילך? המשכורת הכי גבוהה בליגה. הכי גבוהה. אני מדבר מהקבוצות הקטנות. תתאר לך שיואב עושה לו את המשחק ואומר לו פתאום לחתוך ב-30 אחוז".
חבר הפאנל, משה פרימו, לקח את השיחה באולפן לכיוון אחר כשטען במפתיע: "אני אומר לכם את זה כאן ועכשיו – הפועל חיפה הולכת לאבד את השחקן הכי טוב שלה לדעתי ואת הבלם הכי טוב בכדורגל ישראלי, פרנן מאיימבו הולך לשחק בבית"ר ירושלים. יואב ג'ראפי? מתנהל איתו מו"מ".
ברקו השיב: "אני לא יודע, כל שנה הולכים ובאים שחקנים בהפועל חיפה והיא שורדת יפה מאוד". לסיום, ברקו התלוצץ: "מה הבעיה? אפשר גם להחזיר את גיא מלמד בקיץ בחצי מחיר".
מה דעתך על הכתבה?