באיגוד השופטים החליטו לבקר את החלטתה של ספיר ברמן, שבחרה להרחיק את קשר בית"ר ירושלים עדי יונה בכרטיס אדום אתמול (שני), והגדילו לעשות כשביקרו גם את שופט המסך איתן שמואלביץ', שלטענתם היה חייב להתערב באותו הרגע, ולקרוא לברמן למסך כדי שתוכל לתקן את פסיקתה ולתת לקשר הצעיר כרטיס צהוב – במקום האדום שנשלף.
איגוד השופטים מפרסם כמעט בכל שבוע את מסקנות הוועדה המקצועית באשר למשחקים והפעם נראה שבהודעה תהיה התייחסות להחלטה של ברמן, כשכבר על כר הדשא הציפייה מהשופט היא להבחין מתי שחקן משתמש בעוצמה ונועץ את כף רגלו ברגל של שחקן אחר ומתי הוא משתדל להימנע מהפגיעה ועושה זאת בעוצמה נמוכה.
כאמור, מבחינת איגוד השופטים כבר על כר הדשא הייתה צריכה להבחין ברמן בשוני בין שליפת כרטיס צהוב לאדום. באשר לשופט המסך שמואלביץ', הגם שיותר קשה במקרה הזה לשופט המסך להחליט האם הייתה עוצמה בתיקול שמצריכה כרטיס אדום, כן יש מקום להתערבות שלו ולקריאה לברמן כדי לצפות באירוע, לבטל את הכרטיס האדום ולהחליפו לכרטיס צהוב.
באיגוד השופטים מבינים את הכעס של בית"ר ירושלים וכאמור צפויה הודעה שמתייחסת לאירוע בקרוב.
מה דעתך על הכתבה?