מכבי נתניה יודעת מה חסר לה כדי לתרגם את היכולת הטובה לניצחונות

היהלומים עדיין לא ניצחו בפלייאוף העליון, ובקבוצה מבינים שללא רגל מסיימת יהיה להם קשה להשיג שלוש נקודות: "לוקים בזה מתחילת הפלייאוף". שני הזרים צפויים לחזור מול הפועל באר שבע

קבוצות: מכבי נתניה
(גודל טקסט)

מכבי נתניה הפסידה אתמול (ראשון) 1:0 למכבי חיפה באצטדיון סמי עופר, ונותרה הקבוצה היחידה שטרם רשמה ניצחון העונה בפלייאוף העליון. על אף שיפור ביכולת ומספר מצבים מסוכנים מול שער הירוקים, חניכיו של יוסי אבוקסיס השלימו שמונה משחקים רצופים ללא ניצחון.

היכולת אמש היתה המשך ישיר לשיפור מהמשחק לפני שבוע מול הפועל חיפה, אולם הבעיה הבולטת ממשיכה להיות היעדר מחץ וחוסר יכולת להבקיע מספיק שערים. דניאל דאפה הצעיר מלא בכישרון ופוטנציאל, אך הוא לא סקורר ומתקשה להיכנס לנעליו של איגור זלטאנוביץ' הפצוע. בהיעדרם של הרי טבארש ופרדי וארגס אמש, ניסתה נתניה ככל יכולתה, אך חזרה הביתה אחרי הפסד שלישי לירוקים העונה.

צמד שחקני הכנף צפויים לחזור להרכב לקראת המשחק הקרוב נגד הפועל באר שבע בטרנר, ולעומתם יובל שדה ייעדר בשל צבירת כרטיסים צהובים.

אם יש דבר שבנתניה מתגאים בו, למרות התוצאה הלא טובה, זה שילובם של שחקני קבוצת הנוער בסגל הבוגרת, כאשר אמש, בנוסף לדאפה שפתח, שולבו גם ליאם כהן ודניאל אטלן כמחליפים, בעוד לי ים דן היה בסגל אך לא שותף.

דניאל דאפה שחקן מכבי נתניה לפני עבדולאי סק שחקן מכבי חיפה
מוכשר מאוד, אבל לא סקורר. דאפה | ברני ארדוב

"היתה חסרה לנו הפעולה האחרונה, הרגל המסיימת, זה משהו שאנחנו לוקים בו מתחילת הפלייאוף", אמר המגן עמית כהן בסיום. "אני חושב שמבחינת רמת הכדורגל ומבחינת הלחימה, למרות שזה לא מתבטא בנקודות, אנחנו באים לכל משחק, לוחצים גבוה, מניעים כדור ומגיעים למצבים מול הקבוצות הכי גדולות, באצטדיונים הכי גדולים, ואני מקווה שזה גם יתורגם לנקודות כי מגיע לנו".

על התסכול בסיום לצאת ללא נקודות למרות היכולת הטובה אמר: "זה מתסכל, מתסכל מאוד. היו לנו משחקים טובים, גם בפלייאוף וגם מאז שהבטחנו את הפלייאוף. כבר למדנו שיש תקופות בכדורגל שהכל הולך איתך, וגם במשחקים פחות טובים הצלחנו לנצח. ויש משחקים ותקופות שפשוט לא הולך, למרות שעושים הכל נכון והדברים לא מסתדרים".

עוד באותו נושא: מכבי נתניה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי