לא רק חגיגות: הפועל פתח תקוה סימנה את שחקני מכבי חיפה ומכבי תל אביב

אחרי שקבוצתו של עומר פרץ השלימה את המשימה ועלתה "בצורה הכי עוצמתית שיש" לליגה הבכירה, הבנייה לעונה הבאה החלה

(גודל טקסט)

חגיגות מרגשות פרצו בהפועל פתח תקוה לאחר הניצחון המכריע 0:1 על בני יהודה אתמול (יום שני). הניצחון הבטיח את חזרתה של הקבוצה לליגת העל, רק עונה אחת לאחר שירדה לליגה הלאומית. במועדון היו חששות כבדים בסיום העונה שעברה מהאפשרות להישאר תקועים בליגה השנייה לתקופה ממושכת, וכפי שהתבטא אמש אחד הגורמים במועדון: "היה קריטי עבורנו להשלים את זה תוך עונה, כי ההיסטוריה מראה שאם זה לא קורה בעונה הראשונה, אתה יכול למצוא את עצמך לא מעט שנים מחוץ לליגת העל. לשמחתנו עשינו את זה, ובצורה הכי טובה ועוצמתית שיש".

בפתח תקוה כבר התחילו בהכנות לעונה הבאה ויודעים שכדי להימנע מירידה מהירה – כמו בפעם הקודמת – הם יצטרכו לבצע הרבה שינויים. המאמן עומר פרץ עדיין לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה, אבל בין הנהלת המועדון לסוכנו דודו דהאן כבר מתנהלות שיחות על הסכם חדש. שני הצדדים מעוניינים שפרץ יבנה את הקבוצה ויעמוד על הקווים גם בליגת העל.

שחקני הפועל פתח תקוה חוגגים עלייה לליגת העל
| אודי ציטיאט

הפועל פתח תקוה שוב בליגת העל

הפועל פתח תקוה חגגה: "עשינו עונה היסטורית, אין יותר טוב מזה" שוברת מסורת? האתגר ההיסטורי של הפועל פתח תקוה אחרי העלייה

בקבוצה מתכננים לפנות למכבי נתניה בבקשה לשאול לעונה נוספת את השחקן הזר ז'וסלן טאבי ומשוכנעים שכל עוד הרי טבארש ופרדי ורגאס ממשיכים במדי היהלומים, נכון יהיה עבור טאבי להמשיך במלאבס כמושאל – הפעם בליגת העל.

עומר כץ יישאר בקבוצה, אבל במועדון כאמור מבינים את המשמעות של צירוף שוער בכיר נוסף שיתחרה איתו על אפודת השוער הראשון וזו אחת המטרות. בין השחקנים שימשיכו ניתן למנות את איתי רוטמן, דרור ניר, תומר אלטמן, רועי דוד וצ'יפיוקה סונגה.

מלבד זרים חדשים שיצורפו, בפתח תקוה בונים גם על הצעירים של הקבוצות הגדולות כדי שיגיעו בהשאלה – שחקנים דוגמת עומר דהן ואיאד חלאילי ממכבי חיפה, וכן בר לין ואניס פורת עיאש ממכבי תל אביב.

עוד באותו נושא: הפועל פתח תקוה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי