תעקוף את בית"ר ירושלים? הפועל ת"א פנתה לבלם המבוקש בהצעה לשנתיים

play
פרנן מאיימבו, הפועל חיפה | שלומי גבאי
צפו: מכבי נתניה שמטה יתרון 0:2, פרבר הבקיע שער נהדר עבור הפועל חיפה 03:48

פרנן מאיימבו, בלם הפועל חיפה הפך למוקד משיכה בשוק ההעברות כשבית"ר ירושלים והפועל ת"א מנהלות מאבק על חתימתו. הקבוצה התל אביבית אף מציעה שכר משמעותי יותר, בעוד בחיפה עדיין מקווים לשמור על הבלם

(גודל טקסט)

זה לא סוד שבית"ר ירושלים מגלה עניין רב בבלמה של הפועל חיפה פרנן מאיימבו, אולם כעת מתברר כי הירושלמים אינם לבדם במרוץ שכן גם העולה המיועדת הפועל תל אביב הצטרפה למאבק ושואפת מאוד לצרף את הבלם לשורותיה.

פרנן מאיימבו שחקן הפועל חיפה לפני קינגס קאנגווה שחקן הפועל באר שבע
מבוקש. מאיימבו | מאור אלקסלסי

גורמים בקבוצה אף שלחו מסרים למאיימבו לפיהם יהיו מוכנים להציע לו חוזה עם שכר גבוה משמעותית מזה שהוא מרויח בהפועל חיפה. מלבד שתי הקבוצות, גם בקבוצתו הנוכחית עוד מקווים לשכנע את מאיימבו להישאר אך בשלב זה נראה שמדובר בסיכויים הנמוכים ביותר כשמאיימבו ניראה קרוב יותר לבית"ר, הפועל תל אביב או לחזור לצרפת לאחת משתי הליגות הראשונות.

כזכור, כבר בחודש ינואר שתי הקבוצות סימנו את הבלם כמטרה לעונה הבאה אך כעת נראה שהמאבק עולה שלב כששתי הקבוצות כבר פנו בצורה רשמית לנציגיו בניסיון לצרפו לעונה הבאה. אגב, מאיימבו הבהיר לשני המועדונים שהוא מבקש לא לדון בשבועות הקרובים בדברים כדי להתמקד ביכולתו בהפועל חיפה. כזכור, מלבד מאיימבו בהפועל תל אביב סימנו גם את טימוקו דיארה ובקבוצה מקווים ששני כוכבי הפועל חיפה יגיעו בעונה הבאה לקבוצה.

עוד באותו נושא: הפועל חיפה, הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי